Officiële opening HQ en DC

Voor Dillewijn Zwapak, groothandel in verpakkingsmaterialen voor de bloemendetailhandel, mocht Advance Events het openingsevenement verzorgen van het nieuwe HQ en distributiecentrum in Amstelveen. Ruim 800 gasten waren uitgenodigd voor een swingend openingsfeest in het thema 'Summer Vibes'!

Officiële opening

Voor de officiële opening bouwden wij de logistieke hal om tot feestzaal. Midden in de zaal plaatsten wij een stretchtent waar rondom wij middels fraai meubilair een zomers festivalplein inrichtten. Compleet met zomerhuisjes, prachtige bloemdecoraties, olietonnen met prikverlichting en grote decoratieve planten. De zaal lichtten wij sfeervol uit en een groot podium vormde het middelpunt. Na een ontvangst met een bruisend welkomstdrankje, openden wij de avond met een lasershow uitgevoerd met maar liefst vier fullcolour lasers!

Summer Vibes

Tijdens het Summer Vibes feest zorgde de band Hot Town XXL voor een muzikale show vol met zang, dans en spektakel. Daarnaast wist DJ Vince Niesert in de pauzes de dansvloer flink bezet te houden met een gecombineerd repertoire van swingende classics en hits van nu. In de zomerlounge, geheel ingericht in de sfeer van ons zomerfestival, konden de gasten genieten van heerlijke koffie van de barista terwijl wij vanuit een foodtruck heerlijke potato wedges met truffelmayonaise serveerden. De culinaire meisjes zorgden voor verrassend culinair entertainment: van de springroll tot peking eend en van pata negra tot heerlijke Van Dobben bitterballen. 

Interesse of meer informatie ontvangen?

Willen jullie binnenkort ook een officiële opening organiseren en ben je op zoek naar een eventpartner die je kan helpen bij de organisatie en uitvoering? Wij staan graag voor je klaar! Bel ons via 010 - 750 4400 of stuur ons een bericht. Bekijk ook eens de pagina over het openingsfeest van Dillewijn Zwapak. Laat je inspireren!