De leukste personeelsfeest ideeën op een rij

Op deze pagina geven we je een overzicht van de leukste personeelsfeest ideeën. Bijzondere feestideeën voor de invulling van je personeelsfeest, bedrijfsfeest of jubileumfeest. We noemen je verrassende feestthema’s en maatwerk titels die wij hebben bedacht. Wil jij ook een personeelsfeest organiseren dat bijblijft? We maken graag een vrijblijvend voorstel voor jullie feestavond!

Ideeën voor muzikale feestthema's

Muziek is natuurlijk een niet weg te denken onderdeel van een personeelsfeest. Je kunt hiermee hele leuke dingen doen waardoor de muziek als thema van de avond geldt. Evenementenbureau Advance Events heeft inmiddels al heel wat populaire muziekthema’s voor bedrijfsfeesten bedacht.

Eėn van de meest gebruikte muzikale thema’s is 'The Swinging Piano Party,' afgeleid van het bekende concept van de Duelling Pianos uit de USA. Ook populair is het thema 'De Vrienden van...' waarbij het feest één grote meezingkroeg is. Zeer gewild zijn de interactieve bands zoals de Coronas en The Originals die tijdens het feest verzoeknummers van het publiek spelen. En wat dacht je van een Back to the 80s and 90s Party? Succes verzekerd! Interesse? Neem contact met ons op.

Ideeën voor verrassende themafeesten

Ook themafeesten zijn altijd heel succesvol. We hebben al heel wat personeelsfeesten met een feestthema voorbij zien komen. Van The Roaring Twenties, waarbij we de jaren '20 van de vorige eeuw opnieuw beleefden, tot Back to the Future, waarin wij een tijdsreis naar de toekomst maakten. Of wat dacht je van Around the World waarbij we in 5 uur een wereldreis maken?

Een ander veelgevraagd feestconcept is de feestknaller Ik hou van Holland. Ook de Las Vegas Party met een casino tournament en Tickets to the Tropics zijn razend populair. Wist je overigens dat dit soort themafeesten ook prima op jullie eigen locatie kunnen plaatsvinden? Wij regelen dan alles: van decor en aankleding tot catering en entertainment. Vraag een vrijblijvende offerte aan,

Festival als feestthema

Een festival op het bedrijf… wie wil dat nou niet? Advance Events is specialist wanneer het gaat om de organisatie van festivalevents voor bedrijven. Tot 1.000 gasten hebben wij alles in eigen beheer! Van flextent tot foodtruck en van festivaldecoraties tot verrassend festivalentertainment. Je kunt het festivalthema inzetten voor een feestavond, maar het is ook uitstekend te gebruiken voor een open dag of familiedag op het bedrijf. Laat je verrassen en vraag een offerte aan.

Maatwerk personeelsfeesten

Evenementenbureau Advance Events creeërt ook maatwerk personeelsfeesten. Zo organiseerden wij voor een bouwgroothandel het jubileumfeest 'Samen bouwen aan Beter' waarin het bouwen van een kettingreactie centraal stond. Voor voetbalclub AZ organiseerden we het weekend 'AZ Pakt Uit' waarbij het thema 'pakt uit' op ludieke wijze naar voren kwam.

Voor het bedrijf Zeelandia, leverancier van bakkerijgrondstoffen, bedachten we een personeelsfeest in het thema 'Het recept van Zeelandia' waarbij de gasten zelf de invulling van het feest konden bepalen. Voor een bouwmarktgroep bedachten we een feest waarin het bouwen van zeepkisten centraal stond terwijl we voor ASML het thema Proud! hebben bedacht. Kortom, ook wanneer je op zoek bent naar een maatwerk thema voor je personeelsfeest kunnen wij je helpen! Een afspraak maken? Bel ons op 010 - 750 4400.

Personeelsfeest idee voor jullie feest

Ben jij ook op zoek naar een leuk idee voor jullie personeelsfeest en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events? Onze ervaren eventmanagers komen graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden bespreken. Aansluitend maken we een vrijblijvend praatplan waarin jullie feest tot in detail wordt omschreven. Interesse? Neem contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400.