bouw evenement organiseren voor bouwbedrijven en projectontwikkelaars

Verrassende events voor
bouwbedrijven en project ontwikkelaars

Uniek bouw­evenement organiseren

Een verrassend bouw­evenement organiseren

Wil je binnenkort een bouwevenement of vastgoedevent organiseren? Bijvoorbeeld een bouwstart, een start verkoop event, een eerste paal, een event voor de nieuwe bewoners of pannenbier event? Sinds onze oprichting in 2006 hebben wij al heel wat bouwevenementen mogen organiseren voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. We zijn graag je eventpartner en verzorgen ook jullie bouwevent van A tot Z. We nemen je alle zorgen uit handen, zodat jij kunt genieten van elk moment!

bouwevenement - opening
bouw evenement - eerste paal slaan

Welk bouw­evenement ga jij organiseren?

Wordt het een 'start verkoop event' waarbij kopers geïnformeerd worden over het nieuwe project? Of is het dit keer een start-bouw-event? Ook als het gaat om een bewonersevenement, het slaan van de 1e paal of een pannenbier event zijn wij je graag van dienst. Om welk bouwevent het ook gaat, als deskunding eventpartner regelt Advance Events het van A tot Z.

bouw evenementen - indraai moment nieuwe brug

Onze rol tijdens jullie bouw­evenement

Onze eventmanagers staan in de startblokken om ook van jullie bouwevenement een succes te maken. Alles dat nodig is regelen wij: partytenten, elektra, vlaggenmasten, bijzonder entertainment, officiële handelingen, catering… alles wordt tot in de puntjes geregeld. Zelfs de witte jassen, kaplaarzen, helmen en (bij slecht weer) de paraplu's nemen we mee. Maar ook de invulling van het officiële moment, de fotograaf en als het nodig is zelfs de vergunning. Benieuwd welke rol we voor jullie bouwevent kunnen vervullen? Neem contact op.

Wat Advance Events jou belooft

Deskundig en ervaren

Advance Events is sinds 2006 actief in de creatie en organisatie van evenementen. In al die jaren hebben we heel wat events georganiseerd. Van 50 tot 5.000 gasten, voor kleine en grote opdrachtgevers, zowel zakelijke als feestelijke evenementen.

Verrassend en creatief

Wij brengen jouw wensen met creatieve concepten tot leven. Onze evenementen kenmerken zich door een creatief samenspel van verrassende elementen die gezamenlijk zorgen voor een onvergetelijke totaalbeleving!

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk, betrokken en vanuit het hart! Bij elk evenement dat wij organiseren zijn dat de pijlers. Jij als opdrachtgever en je gasten voelen zich bij ons echt in de watten gelegd. Gastheerschap op hoog niveau, dat is de kracht van ons familiebedrijf.

Kwaliteit tot in detail

De kleinste details kunnen de grootste effecten teweeg brengen. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen altijd voor het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste en daar doen we alles voor!

bouw evenement voor projectontwikkelaars bij nieuwe woningen

Van naambadges tot paraplu's, ieder detail wordt geregeld!

Wanneer je Advance Events inzet om het bouwevenement voor je te organiseren, weet je zeker dat er aan alles wordt gedacht. Ieder detail van jullie bijeenkomst wordt door onze eventmanagers ingevuld en niets wordt aan het toeval overgelaten. Naambadges, loopplanken, vlaggenmasten, routesignings, afzetlint... zelfs de paraplu's worden niet vergeten wanneer er regen wordt verwacht.

start bouw evenement organiseren

Mogelijkheden voor jullie bouw­evenement

De mogelijkheden voor jullie bouwevenement zijn eindeloos. Wil je alleen een foodtruck op de bouwplaats? Geen probleem! Of wil je een kopersevenement organiseren met presentaties? Ook dat regelen wij voor je! Denk jij meer aan een feestelijke borrel of een gezellig bouwfestival ter gelegenheid van de bouwstart? Advance Events staat voor je klaar. Zelfs als het gaat om de officiële opening! We komen graag bij je langs om jouw wensen te bespreken. Aansluitend creëren wij een verrassend eventplan voor jullie bouwevenement.

Jouw bouwevenement tot in de puntjes geregeld

Als ervaren eventprofessionals kijken, denken en plannen wij ver vooruit. We luisteren naar jouw wensen, brengen creatieve ideeën tot leven en bereiden elk event doordacht voor. Niets laten wij aan het toeval over. Waarom we dat doen? Zodat jijzelf zonder zorgen geniet van de organisatie, het event én de herinnering. Daar doen wij alles voor! 

Ook voor jullie bouwevenement maken wij graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jullie startbouw-event, bewonersevenement of startverkoop-evenement? Of wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Een bouw­evenement organiseren? Advance Events is graag je eventpartner!

We komen graag met je in contact om jouw wensen te bespreken en onze mogelijkheden nader toe te lichten. Neem contact met ons kantoor op via 010 - 750 4400 of stuur een bericht.