Jubileumfeest organiseren met evenementenbureau Advance Events

Een jubileum is een mijlpaal die je samen viert!
Wij maken er een onvergetelijke beleving van!

Jubileumfeest organiseren

Een onvergetelijk
jubileumfeest organiseren

Bestaat jullie bedrijf binnenkort 10, 25, 50, 75 of zelfs 100 jaar? Een mijlpaal die je natuurlijk wilt vieren met een onvergetelijk jubileumfeest! Ben je op zoek naar een deskundig eventpartner die jou kan helpen met de organisatie? Advance Events staat graag voor je klaar. Gebaseerd op jouw wensen brengen we creatieve ideeën tot leven en jullie bedrijfsjubileum wordt van A tot Z geregeld. Waar kies jij voor? Een spetterend jubileumfeest, een jubileumweekend of een jubileumfestival?

Verrassende jubileumfeesten op eigen locatie
Een jubileumfeest organiseren dat je nooit meer vergeet

Jubileumfeest zonder zorgen

De belangrijkste jubileumjaren worden door veel bedrijven groots gevierd met een verrassend jubileumfeest. Een jubileumfeest organiseren is als een live-uitzending. Je krijgt maar één kans om het goed te doen. Maar hoe creëer je nou een bedrijfsjubileum waar iedereen blij van wordt en hoe organiseer je een jubileumfeest zonder zorgen?

Advance Events heeft veel ervaring in de organisatie van jubileumfeesten en helpt je graag! We komen met verrassende ideeën en zorgen voor een invulling die past bij jullie bedrijf. Het jubileumfeest wordt door ons tot in de puntjes geregeld.

bedrijfsjubileum ideeën

Onze rol voor jullie jubileumfeest

Gebaseerd op jullie wensen creëren wij voor jullie jubileum een verrassend feestidee. We dragen je prachtige locaties aan en we zorgen dat belangrijke zaken zoals entertainment, inrichting, decoratie, catering en techniek tot in detail kloppen. We creëren een uitnodigingstraject waarmee het jubileumfeest reuring krijgt. Tijdens het evenement zijn onze eventmanagers al vroeg aanwezig zodat dat alles perfect verloopt. Dan kan jij zorgeloos meegenieten van elk moment.

Wat Advance Events jou belooft

Deskundig en ervaren

Advance Events is sinds 2006 actief in de creatie en organisatie van evenementen. In al die jaren hebben we heel wat events georganiseerd. Van 50 tot 5.000 gasten, voor kleine en grote opdrachtgevers, zowel zakelijke als feestelijke evenementen.

Verrassend en creatief

Wij brengen jouw wensen met creatieve concepten tot leven. Onze evenementen kenmerken zich door een creatief samenspel van verrassende elementen die gezamenlijk zorgen voor een onvergetelijke totaalbeleving!

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk, betrokken en vanuit het hart! Bij elk evenement dat wij organiseren zijn dat de pijlers. Jij als opdrachtgever en je gasten voelen zich bij ons echt in de watten gelegd. Gastheerschap op hoog niveau, dat is de kracht van ons familiebedrijf.

Kwaliteit tot in detail

De kleinste details kunnen de grootste effecten teweeg brengen. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen altijd voor het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste en daar doen we alles voor!

jubileumfeest entertainment

Jubileumfeesten voor kleine en grote groepen

We kunnen een jubileumfeest organiseren voor kleine en grote groepen. Bijvoorbeeld een feestavond op eigen locatie voor 100 kantoormedewerkers of een bedrijfsfeest in een externe feestlocatie voor 750 fabrieksmedewerkers. Ook jubileumweekends komen regelmatig voor. Een aantal mogelijkheden op een rij:

Jubileumfeest (in eigen locatie)
jubileumfeestavond (in externe locatie)
Jubileumfestival (op het bedrijf)
Jubileumweekend
Jubileum Open Dag
Bedrijfsjubileum voor klanten
Jubileum themafeest

Cases ter inspiratie

We hebben een aantal relevante cases van jubileumfeesten voor jou op een rijtje gezet. Advance Events organiseert feestelijke jubileumevenementen voor kleine en grote bedrijven.

Partylocaties voor jubileumfeesten

Jubileumfeest op eigen locatie of partylocatie?

Weet je al waar je het jubileumfeest wilt vieren? Wordt het een bijzondere feestlocatie zoals een industrieel erfgoed, een theater of een authentiek Fort? Of denk je juist aan een partyschip? Ook wanneer jullie het jubileum in het eigen bedrijfspand willen organiseren, kunnen wij je helpen. Wist je dat er dan heel wat WKR voordelen zijn? En mocht je in het pand nou onvoldoende ruimte hebben, dan regelen we een fraaie partytent. Wij adviseren je graag. Meer weten? Neem contact met ons op.

jubileumweekend

Jubileumweekend met feestavond

Veel bedrijven vieren het bedrijfsjubileum met een maatwerk jubileumweekend. Een jubileumweekend wordt altijd op jouw wensen afgestemd. Het is een verrassend maatwerk programma met onverwachte activiteiten, bijzondere once in a lifetime momenten en een swingend jubileumfeest ter afsluiting!

jubileumfestival organiseren

Jubileumfestival op eigen locatie organiseren

Nieuw is het jubileumfestival op eigen locatie. Supergezellig, eigentijds met voor jong en oud met van alles te beleven. Foodtrucks, flextenten, vrolijke muziek en tal van doe-activiteiten. Kleurrijk, feestelijk en toegankelijk… met een jubileumfestival maak je vrienden! Wist je al dat een jubileumfestival op eigen locatie WKR vrij is? Dat scheelt veel geld! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Bellen kan ook: 010 - 750 4400.

Verrassend voorstel voor jullie jubileumfeest ontvangen?

Ook voor jullie jubileumfeest maken wij graag een verrassend voorstel. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw bedrijfsjubileum of wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Samen een jubileumfeest organiseren?

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie jubileumfeest. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden.