Een Winterfestival als winterfeest organiseren op eigen locatie

Kerst in Winter Wonderland...
Genieten op het winterfestival!

Winterfestival organiseren

Winterfestival op eigen locatie organiseren

Een winterfestival op het bedrijf is een verrassende invulling voor het kerstfeest of de eindejaarbijeenkomst. Zie je het al voor je? Als je aankomt wordt je verrast door de prachtige winterdecoraties en de geur van vuurkorven met berkenhout. Het wintergevoel valt als een warme deken om je heen. De geur van verrukkelijke wintergerechten komt je tegemoet, terwijl je wordt ontvangen met glühwein en warme chocomel met slagroom. Marshmallows roosteren boven het vuur, spijkerslaan, Oudhollands sjoelen... er is van alles te beleven. Het winterfestival is een verrassend eventconcept waarmee je vrienden maakt!

Winterfestival op eigen locatie organiseren
winterfeest in festival sfeer

Een winterfestival op het bedrijf organiseren

Je medewerkers bedanken met een leuk winterevenement werkt! En hoe kan je dat nou beter doen dan met een sfeervol en gezellig winterfestival op het eigen bedrijf? Het winterfestival is een gezellige get together. Samen genieten de medewerkers in een sfeervolle winterse ambiance van gezellige muziek, winterse gerechten en goede gesprekken. Advance Events is specialist als het gaat om winterfestivals en heeft alles dat nodig is zelf in huis! We kunnen jullie winterfestival zowel binnen als buiten organiseren.

Winters entertainment & amusement

Er zijn heel wat verrassende entertainment onderdelen die je aan het winterfestival kunt toevoegen. Van Après-Ski DJ's tot trio's en feestbands. Ook als het gaat om winters doe-amusement hebben wij heel wat leuke mogelijkheden voor jullie kerstfestival. Van curling tot ijspegelvangen en van boomstamzagen tot spijkerslaan. Zelfs een schaatsbaan is mogelijk! We vertellen je graag in een persoonlijk gesprek welke suggesties goed bij jullie bedrijf passen.

Winterse catering tijdens het winterfeest

Winterse foodtrucks & foodstations

Speciaal voor het winterfestival hebben wij tal van foodtrucks en foodstations met bijzondere wintergerechten. We hebben zelfs een winter-BBQ met smoker, Ofyr vuurschaal en houtoven, waar de lekkerste wintergerechten uit komen. Culinair entertainment waarmee jullie eindejaarsfeest, kerstevent of winterfeest extra leuk wordt! Van bratwurst tot flammkuchen en van winterburger tot een Hollands broodje Unox... Ben je benieuwd wat wij culinair voor jullie winterfestival kunnen betekenen? Bel ons voor een gratis adviesgesprek via 010 - 750 4400.

winterfestival met een kerstmarkt combineren

Winterfestival met kerstmarkt sfeer

Tijdens het winterfestival kan je ook het kerstpakket uitdelen. De traditionele kerstmarkt met meerdere kerststalletjes is door de enorme stijging van kosten alleen nog >300 personen betaalbaar. Advance Events heeft een heel leuk alternatief: het keuze kerstpakket. De kersthuisjes worden tijdens het winterfestival ingezet als bar en foodunits, waardoor het traditionele kerstmarktgevoel blijft. De gasten maken vooraf, op een voor jullie gemaakte website, een keuze voor een kerstgeschenk dat we tijdens het kerstfestival uitdelen. Met dit concept heb je dus nog steeds het kerstmarktgevoel en kunnen de gasten zelf een cadeau kiezen. Ook neemt men het cadeau na het kerstevenement mee naar huis. Ideaal en betaalbaar!

Winterfestival als personeelsfeest

Onze rol voor jullie winterfestival op eigen locatie

Van een ludiek uitnodigingstraject tot een leuke give-away... wij verzorgen jullie winterfestival van A tot Z! Binnen of buiten bij jullie op het bedrijf creëren we een winterse festivalsetting. We zorgen voor prachtige winterse decoraties, stoer houten meubilair, smakelijke catering en verrassend entertainment. Zelfs zaken als de uitnodiging of het eindejaarsgeschenk kunnen we voor je regelen. We nemen je alle zorgen uit handen, zodat jijzelf zorgeloos geniet van een supergaaf winterfestival op eigen locatie! Laat je verrassen door ons voorstel voor jullie winterfestival.

Kersfeest op het bedrijf organiseren

Of toch liever een kerstfeest?

Misschien wil je toch gaan voor een spetterend kerstfeest of eindejaarsfeest. Advance Events helpt je om er een onvergetelijk kerstevent van te maken! We brengen je originele ideeën voor de invulling en alles wordt ons geregeld. De catering, het entertainment, bijzonder kerstamusement en bijvoorbeeld een ludiek uitnodigingstraject. Wij ontzorgen je volledig, zodat jij zelf zonder zorgen kunt meegenieten! We komen graag met je in contact om je wensen te vernemen, waarna wij een vrijblijvend voorstel voor je maken.

Een winterfestival op jullie eigen locatie

Bedrijfsfestivals zijn erg populair en dat merk je. Een reden te meer om dit jaar het eindejaarsfeest of de kerstborrel als winterfestival vorm te geven. Wij organiseren winterfestivals vanaf circa 100 personen. Wil je een offerte ontvangen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie winterfestival

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie kerstborrel. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.