Kerstmarkt op eigen locatie

Je eigen kerstmarkt - het lijkt een droom...
Toch zorgen wij dat deze uitkomt!

Kerstmarkt op het bedrijf organiseren

Een kerstmarkt op het bedrijf organiseren

Organiseer een kerstmarkt op het bedrijf! Een geweldig kerstevenement waarbij de medewerkers zelf het kerstpakket bij elkaar shoppen. Zie je het al voor je? Op het parkeerterrein of in jullie magazijn richten wij een gezellig kerstplein in met kersthuisjes, kerstbomen en sfeervolle kerstdecoraties. Terwijl je geniet van winterse lekkernijen kan je bij de kerstwinkeltjes zelf je kerstpakket bij elkaar shoppen. Mogelijk vanaf circa 250-300 personen.

BELANGRIJKE INFORMATIE:
Dit jaar zijn de aanvragen voor een kerstmarkt op eigen locatie zo enorm groot, dat alle data in de weken voor de kerst nu al volgeboekt zijn. Het is nog wel mogelijk om eind november een geschenkenmarkt te houden. Als alternatief bieden we ons "Shop & Party" concept waarbij we het vooraf gekozen keuzecadeau tijdens de kerstborrel uitdelen, of het "Party & Shop" concept, waarbij je achteraf een digitale kerstmarkt kunt bezoeken. Neem contact op voor meer informatie. Je kunt ons ook bellen: 010 - 750 4400.

Kerstmarkt op het bedrijf organiseren
kersthuisjes om kerstgeschenk te shoppen

Alternatieven voor een Kerstmarkt

Helaas zijn alle data voor de kerst inmiddels volgeboekt. We hebben nog wel drie andere leuke concepten, waarmee je toch het gevoel van een kerstmarkt hebt en de medewerkers zelf het kerstcadeau kunnen kiezen. Tijdens de kerstborrel of het kerstfeest op het bedrijf zorgen wij voor meerdere sfeervolle kersthuisjes, waardoor het 'kerstmarktgevoel' toch nog heel goed naar voren komt.

Bij het ‘shop & party concept' kies jij als opdrachtgever in het voortraject een aantal geschenken uit, die daarna op een website voor de collega's worden gepresenteerd. Vervolgens kiezen de medewerkers één van deze kerstpakketten of kerstgeschenken. Deze zelf uitgekozen kerstcadeaus delen wij tijdens het kerstevenement uit vanaf een sfeervol kerstmarkthuisje. Je kunt ook kiezen voor het ‘party & shop concept’. Hierbij ontvangen de gasten tijdens het kerstevenement een voucher met code, waarmee men thuis de 3D online kerstmarkt kan bezoeken. In de online kerstmarkt staan honderden cadeaus waaruit men kan kiezen. Het geschenk wordt vervolgens naar de mensen thuis opgestuurd.

Kerstpakket samenstellen op een kerstmarkt

De kerstmarkt als ultiem kerstevent

Een kerstevent voor de medewerkers versterkt de teamspirit, geeft waardering en zorgt voor verbinding. Daarnaast is een kerstevent hét middel om jouw medewerkers te belonen voor hun inzet. Het kerstfeest biedt hiervoor vele mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kerstfestival of kerstborrel gecombineerd met een kerstmarkt waarop men zelf het eindejaarsgeschenk bij elkaar kan shoppen? Advance Events brengt het eventconcept 'kerstmarkt voor bedrijven' van half november tot aan de kerst. Middels feestelijke 'bouwstenen' kun je het evenement helemaal naar wens uitbreiden met allerlei extra's. De kerstmarkt is altijd razend populair. Zorg er dus voor dat je er snel bij bent, want vol = vol!

kerstgeschenk en kerstfeest combineren

Kersthuisjes en kerstkraampjes

Hoe lastig is het om voor je collega's een kerstpakket te vinden dat echt iedereen leuk vindt? Onmogelijk? Nee hoor! Met een kerstmarkt op het bedrijf shoppen jouw collega's zelf hun kerstpakket bij elkaar. Onze kerstmarkt heeft leuke hebbedingetjes, maar ook mooie geschenken waar je echt iets aan hebt. Soms zie je allerlei prulletjes op een geschenkenmarkt, maar daar doen wij niet aan! Bij ons krijg je alleen waardevolle geschenken. We kunnen zelfs zorgen voor MVO cadeaus en streekproducten. Onze kerstmarkt voor bedrijven bestaat altijd uit ten minste 7 tot 8 kerstwinkeltjes. Daarnaast serveren wij voor een meerprijs ook het eten en drinken tijdens jullie kerstmarkt vanuit kersthuisjes of kerstkraampjes. In dat geval heeft jullie kerstplein dan al snel 10 tot 12 kersthuisjes of kraampjes: een XL echte kerstmarkt dus!

kerstfestival voor bedrijven

Combinatie met kerstborrel of kerstfestival

De eindejaars- of geschenkenmarkt wordt helemaal leuk wanneer je het evenement combineert met bijvoorbeeld een kerstborrel of kerstfestival. De winkelkraampjes en kersthuisjes worden in dat geval uitgebreid met foodtrucks en foodstations waardoor je kerstmarkt nog completer is. Daarnaast zorgen we voor een festivalplein met bankjes met schapenvachtjes, vuurkorven en volop winterse gezelligheid! Het kerstfestival kan je ook boeken als borrel arrangement. In dat geval is de duur iets korter en serveren we iets minder snacks.

entertainment voor jullie kerstmarkt

Volop entertainment tijdens jullie kerstevenement

Je kunt niet alleen de leukste cadeaus op de kerstmarkt uitzoeken, maar er is ook van alles te beleven. Gezellige kerstmuziek, een X-mas photostudio, virtual reality, een curlingbaan, ijspegelvangen... en ja zelfs een schaatsbaan is mogelijk! We zorgen ook voor verrassende en actieve winterspelletjes zoals Oud-Hollands sjoelen, spijkerslaan of boomstamzagen. Samen met jullie bekijken wij welk entertainment het beste bij jullie kerstmarkt past. In de offerte geven wij allerlei amusement en entertainment opties weer die je zelf aan jullie kerstmarkt kunt toevoegen. Jullie kerstmarkt op het bedrijf wordt een kerstevenement dat je niet mag missen! Vraag direct een offerte aan.

foodtrucks tijdens het kerstevent op eigen bedrijf

Foodtrucks tijdens jullie kerstevent

Van frietfiets, flammkuchen en broodjes bratwurst tot poffertjes, wafels en winterburgers, de kerstmarkt van Advance Events is ook culinair een feest! We hebben meerdere foodtrucks en winterse foodhuisjes die we tijdens jullie kerstmarkt op het bedrijf kunnen plaatsen. Op culinair gebied is alles mogelijk! Wil je alleen koek-en-zopie tijdens jouw kerstmarkt? Geen probleem! Of wil je de kerstmarkt combineren met de kerstborrel en wil je alleen lekkere borrelhapjes? Ook dat kan! Ook als je een uitgebreide culinaire verzorging zoekt, zoals een walking dinner, een kerstbuffet of fashionfood, hebben wij vele suggesties. De kerstmarkt op het bedrijf wordt met ons een culinair feestje!

entertainment voor de kerstmarkt

Minimale besteding live kerstmarkt

Helaas zijn de kosten voor transport, personeel en handling voor dit event erg hoog. Vandaar dat we werken met een minimale besteding. De live kerstmarkt op eigen locatie is te boeken vanaf een bestedingsbedrag van € 15.000,- voor de kerstcadeaus. Dit is exclusief de facilitaire kosten voor de kerstkraampjes/huisjes, medewerkers en transportkosten. Meestal ligt het aantal personen op rond de 275-300. Is je gezelschap niet zo groot of heb jij een lager budget? Dan hebben wij nog drie andere leuke concepten waarmee je toch het gevoel van een kerstmarkt creëert. Wij informeren je graag!

kerstevenement op eigen locatie met kerstmarkt organiseren

Onze rol tijdens jullie kerstmarkt op het bedrijf

De kerstmarkt voor bedrijven verzorgen wij van A tot Z. We creëren een verrassend uitnodigingstraject met een digitaal waterdicht registratie systeem. Naast de markt zorgen we ook voor een online alternatief voor de medewerkers die niet aanwezig kunnen zijn. We creëren een gezellig kerstplein bij jullie op het bedrijf of in een externe partylocatie. Daarbij zorgen we voor een sfeervolle inrichting met kerstdecoraties, kerstbomen en heel veel lichtjes. Ook verzorgen wij de catering en regelen wij het leukste entertainment in winterstijl... fun & pleasure waar je blij van wordt! Natuurlijk denken wij ook aan de techniek en aan alle overige facilitaire onderdelen. We verzorgen alles tot in de puntjes, zodat jijzelf zorgeloos kunt meegenieten!

De kerstmarkt, het gezelligste feest van het jaar!

Een kerstevenement met een kerstmarkt is vooral een heel erg gezellig evenement! Samen herinneringen ophalen rond de vuurkorf, toosten met een winterbiertje, bijkletsen met een glas glühwein en samen je kerstpakket uitzoeken op de kerstmarkt. Kortom, echte winterse gezelligheid!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw kerstmarkt op het bedfrijf? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie kerstmarkt of een alternatief daarvoor? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010-7504400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie kerstmarkt

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie kerstmarkt. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons. Bekijk ook eens onze leukste kerstevents.