Zomerborrel op het bedrijf organiseren

Een zomerfeest organiseren is veel geregel...
Advance Events verzorgt het van A tot Z voor je!

Zomerborrel op het bedrijf organiseren

Een zomerborrel op het bedrijf organiseren

Ga jij binnenkort een zomerborrel organiseren op het bedrijf? Dan is ons zomerse borrelconcept zeker iets voor jou! Samen maken we van jullie zomerparty een gezellige en leuke beleving waar je collega's echt blij van worden! Wij verzorgen jouw zomerborrel tot in de puntjes. Je hoeft je dus nergens druk over te maken en kunt heerlijk meegenieten!

Wordt het een borrel met lekkere zomerse borrelhapjes of kies je voor een uitgebreide versie met lekkere gerechten vanaf de smoker, barbecue of OFYR vuurschaal? Of ga je voor de uitgebreide versie met foodtrucks en foodstations? Er is ook een VIP versie met fashion food. We maken graag een verrassend voorstel voor jouw zomerborrel! Neem contact met ons op en vertel ons je wensen.

ideeen voor een zomerborrel
Zomerfeest met borrel op de zaak

Aankleding en decoratie voor de zomerborrel

Vooraf bespreken we welke stijl je graag terugziet. Wil je een stoere look met staal en hout of liever een trendy setting à la Mediterraans en Ibiza? Of zie je liever een natuurlijke inrichting? Dan is ons BackYard concept iets voor jou. We creëren wij een leuk, zomers plein met statafels, diverse zitjes, en een bar. Het wordt genieten!

Het zomerplein kleden wij in stijl aan met zomerse planten, bloemen en decoraties. Vaak combineren wij een beschikbare binnenruimte met het plein dat we buiten creëren. Heb je binnen onvoldoende ruimte? Dan plaatsen wij een sfeervolle stretchtent of meerdere pagodetentjes. Ook zaken als de stroomvoorziening, techniek en zelfs extra toiletten kunnen wij voor je verzorgen. Meer weten? Bel ons voor meer informatie: 010 - 750 4400.

Borrelen met collega's tijdens de zomer

Jouw zomerborrel en muzikaal entertainment

Naast de aankleding en decoraties verzorgen wij ook het entertainment voor jullie zomerevenement. Je kunt ervoor kiezen om voor jullie zomerborrel een geluidsinstallatie te plaatsen en zelf een Spotify playlist te maken. Het is natuurlijk ook mogelijk om een festival DJ in te zetten, eventueel zelfs in een origineel Volkswagen DJ busje. Een leuke extra is bijvoorbeeld een saxofonist die met de DJ meespeelt.

Ook als het gaat over live muziek zijn er vele mogelijkheden. We hebben diverse leuke trio's voor zomerborrels. Ze brengen gezellige muziek en lopen tussen het publiek rond. Heerlijke muziek die ideaal is als achtergrondmuziek en zomerse gezelligheid weet te brengen. Een mix van rhythm & blues, soul, latin, jump & jive en meezingers. Het repertoire is enorm veelzijdig!

zomerborrel met barbecue voor bedrijven

Lekkere borrelhapjes, snacks of fashion food

Ook culinair wordt jullie zomerborrel op het bedrijf een feestje! Kies je voor het basisconcept? Dan genieten je gasten van lekkere tapas borrelplanken die we op tafel plaatsen, een notenmix en snoepgroenten. Natuurlijk serveren wij ook lekkere borrelhapjes met dipsausjes, maar er is meer...

Je kan ook kiezen voor een invulling waarbij wij vanaf de Oklahoma BBQ Smoker en de OFYR vuurschaal allerlei lekkere borrelsnacks serveren. Of kies jij liever voor een invulling waarbij we vanuit verrassende foodtrucks lekkere festivalsnacks tijdens jouw zomerevent serveren? Organiseer je een zomerborrel die veel meer een trendy en eigentijds karakter mag hebben? Dan zijn onze 'Culinaire Meisjes' en de 'Fashion Food' onderdelen met gerechten als poké bowls, sushi en bijvoorbeeld oesters de perfecte invulling. Kortom, welk type zomerborrel jij ook gaat organiseren... wij zorgen voor de juiste culinaire invulling!

zomerborrel in festivalsfeer

Gezellige zomerborrel in festivalsfeer

Het is natuurlijk ook mogelijk om de zomerborrel helemaal in festivalsfeer te organiseren. Speciaal daarvoor hebben wij het concept zomerfestival gemaakt. Een gezellig zomerevenement met foodtrucks, foodstations, entertainment en meer. Wil je liever een zomerfeest met lekkere barbecue gerechten? Dan is ons Zomerbarbecue Festival echt iets voor jou! Bij deze vorm beleven de gasten een echte barbecue experience met onder andere de Oklahoma BBQ Smoker en de OFYR vuurschaal.

zomers entertainment voor de borrel

Zomercocktails, ice rolls en meer...

Er zijn van die onderdelen die eigenlijk niet op een zomerborrel mogen ontbreken. Als evenementenorganisator weet Advance Events maar al te goed waarmee jij bij je collega's kan scoren. Bijvoorbeeld met de handmade ice rolls die ter plekke op een ijskoude Teppanyaki plaat worden gemaakt. Cool entertainment van de bovenste plank!

Ook erg populair voor de zomerborrel is een zomerse welkomstcocktail. Wij hebben naast de bekende zomercocktails ook speciale cocktails in een unieke tube. Zowel met als zonder alcohol. Deze bijzondere tubes delen wij uit vanuit zinken teilen met scherfijs. Ook heeft onze cocktailbar altijd een grote schare fans. Laat je verrassen en vraag naar onze zomerspecials! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Bellen kan ook: 010 - 750 4400.

ideeen zomerborrelen

Doe-amusement tijdens de zomerborrel

Het is altijd leuk wanneer er tijdens de zomerborrel leuke dingen gedaan kunnen worden. Wij hebben divers amusement dat je tijdens het zomerevent kunt inzetten. Er zijn onderdelen die puur vertier zijn, maar we hebben ook leuke activiteiten waarin teambuilding een rol speelt.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een XXL voetbaltafel waarbij je met 6 tegen 6 of zelfs 8 tegen 8 kunt spelen? Ook erg in trek is het Formule 1 amusement met een levensechte F1 racewagen. Ook leuk borrelamusement zoals sjoelen, darten of beerpong wordt regelmatig ingezet.

Offerte voor jullie zomerborrel

Wij regelen alles dat voor jullie zomerborrel nodig is. Van de aankleding, decoratie en catering tot het entertainment, de techniek en de bediening. We helpen je met een zomers uitnodigingstraject en onze eventmanagers zorgen ervoor dat geen detail van jullie zomerborrel aan het toeval wordt overgelaten! Laat je verrassen en vraag een offerte aan!

Ben je nieuwsgierig wat wij voor jullie zomerborrel kunnen betekenen? We vernemen graag je wensen en maken aansluitend een voorstel op maat. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan! Je kunt hiervoor de button hieronder gebruiken. Bellen kan natuurlijk ook via 010 - 750 4400.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie zomerborrel

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie zomerborrel of zomerfeest. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.