Foodtruck festival op eigen locatie organiseren

Open dag, familiedag of klantendag...
Een foodtruck festival is altijd hot!

Foodtruck festival organiseren

Foodtruck festival voor medewerkers, relaties of omwonenden

Een Foodtruck Festival is een uitstekend eventformat voor bijvoorbeeld een open dag, een klantendag, een jubileumfeest of als familiedag op eigen locatie. Bij jullie op het bedrijfsterrein (of in een grote loods of hal) creëren wij een gezellig foodplein met rondom verrassende foodtrucks en foodstations. Het festivalplein wordt ingericht met gezellige zitjes, picknick sets, statafels en natuurlijk een festivalbar. Het ontbreekt werkelijk aan niets! Zie je het al voor je? We maken graag een vrijblijvend voorstel voor jullie foodtruck festival.

Als evenementenbureau weten wij als geen ander waar je allemaal rekening mee moet houden, wat de regelgeving is en welke vergunningen er nodig zijn. We werken nauw samen met tientallen foodtrucks en hebben zelf ook bijzondere foodstations en foodhuisjes. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bellen kan ook; 010-7504400

Foodtruck festival organiseren met Advance Events
Foodtruck festival voor medewerkers

Een foodtruck festival als bedrijfsevenement

De opening van een nieuwe locatie, de officiële ingebruikname van een nieuwe machine, de viering van een jubileum... er zijn diverse momenten waarop je als bedrijf iets wilt doen voor je medewerkers, klanten of relaties. Een foodtruck festival als evenement is dan een uitstekende keuze! Hoe leuk is het om je gasten uit te nodigen op een festival waar men kan genieten van de verrassende specialiteiten die vanuit foodtrucks worden geserveerd? Tijdens zo'n festival evenement zorgen wij dan ook voor leuk entertainment en swingende muziek. Kortom, met een foodtruckfestival maak je vrienden!

foodtruckfestival voor bedrijven

Onze rol tijdens jullie foodtruck festival

Evenementenbureau Advance Events is specialist in de organisatie van festivals. Zo hebben wij speciaal voor het bedrijfsleven de formule Festival op het Bedrijf bedacht. Als evenementenorganisator bedenken we samen met jullie wij een verrassende invulling van het foodtruck festival . We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Zo maken wij een draaiboek, tekenen we plattegronden, brengen wij de stroomvoorziening in beeld en zorgen we ervoor dat er aan alle hygiëne- en veiligheidsregels wordt voldaan. Tijdens het foodtruck festival laten onze eventmanagers niets aan het toeval over. Wij staan er garant voor dat jij zelf zorgeloos kunt meegenieten!

Foodtruck festival voor grote groepen

Entertainment, fun and more...

Ben je op zoek naar verrassend entertainment voor jullie foodtruck festival of zoek jij leuke doe-activiteiten, bijzondere aankleding of speciale publiekstrekkers voor jouw festival? Vanuit onze expertise als evenementenorganisator kunnen wij je adviseren. Immers, in de afgelopen jaren hebben wij al heel wat verrassende festivalitems voorbij zien komen! Alle onderdelen die bij een foodtruck festival nodig zijn, kunnen wij voor je regelen. Van elektra tot toiletvoorzieningen en van festivaltenten tot podiumwagens. We bereiden elk detail aandachtig voor en regelen alles tot in de puntjes! Dan kan jij zelf onbezorgd meegenieten van een geweldig evenement!

foodtrucks voor bedrijfsfeesten

Alleen een foodtruck of koffie Piaggio nodig?

Ook wanneer je alleen op zoek bent naar een foodtruck, ijscokar of koffie Piaggio, kunnen wij je helpen. Is er een bijzonder moment waarop je je medewerkers extra wilt verrassen? Is het buiten zo warm dat een ijsje wel op z’n plaats is? Of is het buiten koud en guur en wil je de collega’s verrassen met een puntzak friet of een broodje Unox worst vanuit een foodtruck die bij jullie voor de deur staat? Het kan allemaal! Bekijk onze speciale foodtruck & catering mogelijkheden voor foodtrucks, foodstations en piaggio’s die bij jou op het bedrijf ingezet kunnen worden.

Samenwerking voor jullie foodtruck festival

Een samenwerking met evenementenbureau Advance Events kan op meerdere manieren. We kunnen het gehele evenement voor je regelen, maar je kunt ons ook voor bepaalde onderdelen inschakelen. Wist je dat het zelfs mogelijk is om slechts 1 foodtruck voor het bedrijf bij ons te bestellen. Er gelden dan wel minimale afnames. Ideaal voor bijvoorbeeld een extra lunchverrassing of als extraatje tijdens een bijzondere gelegenheid.

Wil je meer weten of een offerte ontvangen voor jullie foodtruck festival op eigen locatie? Neem dan contact met ons op. Bellen kan natuurlijk ook. Telefoon 010-7504400.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Wil jij een foodtruck festival organiseren en zoek je een eventpartner?

De eventmanagers van evenementenbureau Advance Events staan klaar om ook jullie foodtruck festival tot in de puntjes te verzorgen. Neem contact op en laat je verrassen door onze mogelijkheden!