speciale catering voor bedrijven

Foodtruck, ijscokar, smoothiebar, barista en meer...
Onze cateringspecials zijn altijd een succes!

Speciale catering voor bijzondere momenten

Speciale catering voor bijzondere momenten

Er zijn van die momenten waarop je jouw medewerkers eens extra in de watten wilt leggen. Als bedankje, ter motivatie of om samen een bijzonder moment te vieren. Wij hebben verrassende catering onderdelen die je hiervoor kunt inzetten. Van foodtruck tot ijscokar en van smoothiebar tot koffie Piaggio... er is van alles mogelijk! Laat ons weten wat je idee is, dan zorgen wij voor een verrassende invulling.

Ook wanneer het gaat om aanvullende voorzieningen kunnen wij vrijwel alles voor je regelen. Van partytentjes tot parasols en van dranken tot bedienend personeel. Zelfs de aankleding van een klein terrasje bij jullie voor het pand is mogelijk! Ben je benieuwd welke speciale catering wij voor jullie ontvangst kunnen verzorgen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons voor meer informatie via 010 - 750 4400.

Foodtrucks voor bedrijven
koffie piaggio op eigen locatie laten komen

Koffiebar of Piaggio met barista

Hiermee maak je de pauze pas echt bijzonder! Als je van een lekkere kop koffie houdt, dan is een koffiebar of Piaggio echt iets voor jou! Een professionele barista maakt aan deze bijzondere koffiebar de heerlijkste koffie en thee specialiteiten. 100% duurzaam met biologisch afbreekbare bekertjes en roerstaafjes. Inclusief bijzondere siropen waarmee je jouw koffie nog lekkerder maakt! We hebben meerdere Piaggio karretjes, maar je kunt ook kiezen voor een fraaie koffiebar.

foodtruck op eigen locatie laten komen

Foodtruck tijdens de lunch op bedrijfslocatie

Wij beschikken over meerdere foodtrucks die je kunt inzetten tijdens de lunch of middagborrel. We hebben meer dan 25 verschillende internationale gerechten waaruit je kunt kiezen: van hamburger tot loaded fries en van Korean chicken tot vegan specials. Daarnaast zijn er seizoensspecials voor de zomer en de winter. We sturen je graag ons foodbook toe. Naast verrassende gerechten kunnen wij vanuit de foodtruck ook drankjes uitserveren.

Ijscokar op eigen locatie laten komen

IJscokar of ice rolls... echt cool!

Van ijscokar tot ijscotruck, Advance Events kan je tijdens zomerse dagen verrassende verkoeling brengen met bijvoorbeeld heerlijk, Italiaans schepijs in diverse smaken. En ken je de nieuwste ijssensatie al? Vergeet alles wat je weet over ijs, hoeveel bolletjes je wilt en of je er nou wel of geen slagroom op wilt. Smash ’n Roll is de nieuwe manier! Heerlijke ice rolls die ter plekke voor je neus worden bereid op de Teppanyaki vriesplaat. Heerlijk!

catering voor evenementen

Culinaire meisjes op locatie

Van sushimeisje tot haringmeisje en van patameisje tot bitterbalmeisje. En wat dacht je van een haringmeisje tijdens de start van het nieuwe haringseizoen of een aspergemeisje bij de start van de lente? Er zijn heel wat culinaire thema's die wij bij jullie op het bedrijf kunnen verzorgen. Onze culinaire meisjes brengen een groot scala aan heerlijkheden die ideaal zijn voor bijvoorbeeld de VrijMiBo of een klantenontvangst bij jullie op het bedrijf.

smoothiebar op eigen locatie laten komen

Gezonde smoothie- of verse sappenkar

Vitale medewerkers zijn van belang voor iedere organisatie. Verras je collega's met een gezonde smoothie of sappenkar tijdens de lunch of middagpauze. De smoothies en sappen zijn er niet alleen in diverse heerlijke smaken, ze zijn ook nog eens supergezond! Je kunt kiezen uit verschillende Piaggio's en sappenbarren. We hebben ook speciale units waarbij de gasten zelf hun smoothie of sap kunnen fietsen op hometrainers. Meer weten? Bel ons voor meer informatie via 010 - 750 4400 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

poffertjeskraam op het bedrijf laten komen

Winterse poffertjes, broodje Unox of bratwurst

Ook voor de winterperiode hebben wij diverse speciale catering onderdelen die je kunt inhuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een poffertjes foodtruck? Ook altijd erg in trek is een broodje Unox kraam of een Duitse bratwurst foodtruck. Zelfs als het gaat om een originele koek-en-zopie winterhuisje of een glühwein kraampje, kunnen wij dit voor je verzorgen. Bel ons voor meer informatie via 010 - 750 4400 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Een voorstel voor een cateringspecial ontvangen?

Wil je een voorstel ontvangen voor een cateringspecial tijdens een bijeenkomst bij jullie op het bedrijf? Dan kan! We komen graag met in je in contact om je wensen te vernemen en aansluitend maken wij een vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Eventpartner voor cateringspecials bij jullie op het bedrijf

Wij zijn graag jullie eventpartner voor cateringspecials bij jullie op het bedrijf. We informeren je graag over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.