Familiedag op eigen locatie organiseren

Verrassende familiedag op jullie eigen terrein...
Een veelzijdig evenement voor jong en oud!

FAMILIEDAG OP EIGEN LOCATIE

Familiedag op eigen locatie organiseren

Gaan jullie binnenkort een familiedag op eigen locatie organiseren? Dan is Advance Events graag je eventpartner! Al sinds 2006 zijn wij actief in de organisatie en uitvoering van evenementen op eigen locatie en we hebben dus al heel wat ervaring. Graag denken we met je mee over een verrassend concept voor jullie familiedag. Aansluitend kunnen wij je alle zorgen uit handen nemen en de familiedag van A tot Z voor je verzorgen.

We regelen alles dat nodig is om van jullie familiedag op eigen locatie een succes te maken. In jullie bedrijfshal, magazijn of fabriek creëren wij een gezellig familieplein. Dit kan natuurlijk ook buiten op het parkeerterrein met tenten. Vervolgens zorgen we voor leuke foodtrucks of foodstations, gezellige muziek en verrassend amusement en entertainment. Echt aan alles wordt gedacht! Onze eventmanagers zorgen ervoor dat alles perfect is geregeld, zodat jij zelf heerlijk kunt meegenieten.

ideeen Familiedag op het bedrijf
Familiedag met pretpark op eigen terrein

Een familiedag op eigen locatie organiseren?

Er zijn vele momenten waarbij een familiedag het ideale event is om te organiseren. Een opening, een jubileum, een verbouwing of bijvoorbeeld eens in de vijf jaar om de binding te houden. Zo'n evenement brengt vertier voor jong en oud. Tijdens een familiedag op eigen locatie kan je de gezinsleden en familie van je medewerkers of leveranciers op een originele wijze kennis laten maken met het bedrijf. Je geeft ze een uniek kijkje achter de schermen terwijl ze een gezellige dag hebben. Ideaal om het thuisfront te bedanken voor hun onmisbare support. Je zult zien dat de binding hierdoor nog groter wordt. Advance Events helpt je graag om jullie familiedag op eigen terrein tot een onvergetelijk succes te maken!

Familiedag in de fabriek organiseren

Wat kunnen wij voor jullie familiedag betekenen?

Onze rol tijdens jullie familiedag op eigen locatie is veelzijdig. Feitelijk kun je vooraf zelf bepalen waarvoor je ons wilt inzetten. We kunnen de gehele organisatie voor je uit handen nemen, maar je kunt ons ook inzetten voor onderdelen. We creëren een verrassend plan, afgestemd op jullie doelgroep. Aansluitend zorgen we ervoor dat alles van A tot Z wordt geregeld. Niets wordt daarbij aan het toeval overgelaten. Aankleding, decoraties, rondleidingen, catering tot zelfs zaken als de uitnodiging en een give-away komen aan bod. Tijdens de uitvoering zorgt onze eventmanager ervoor dat het evenement perfect verloopt, zodat jij je handen vrij hebt en zelf heerlijk kunt meegenieten!

Evenementenbureau voor een familiedag

Familiefestival op eigen locatie

Ken je het familiefestival al? Een supergezellig festivalconcept dat speciaal wordt ingevuld voor jullie familiedag op eigen locatie. Jullie eigen terrein wordt omgetoverd tot festivalplein met leuke festival onderdelen zoals foodtrucks, doe-amusement, een kidscorner en volop gezelligheid. Stretchtenten, festivaldecoraties en typisch festival entertainment ontbreekt natuurlijk niet. We hebben zelf een magazijn vol met festivalmaterialen die ook voor jullie familiedagfestival ingezet kunnen worden. Laat je verrassen en vraag een vrijblijvende offerte aan voor jullie familiefestival op het bedrijf. Bekijk de mogelijkheden van een festival op het bedrijf.

Familiedag met rondleidingen

Familiedag organiseren als open dag

Een familiedag kan heel goed dienen als open dag voor het bedrijf. Veel bedrijven kiezen ervoor om eens in de zoveel jaar het jaarlijkse personeelsfeest in te wisselen voor een feestelijke familiedag op eigen terrein, waarbij de gasten worden geïnformeerd over alle ontwikkelingen. Nieuwe producten worden getoond en natuurlijk worden er rondleidingen georganiseerd. Ouders, kinderen maar ook opa's en oma's worden altijd heel enthousiast. Advance Events heeft veel ervaring in de organisatie van open dagen. We komen graag vrijblijvend met je in contact om te brainstormen over de invulling van jullie familiedag op eigen locatie.

familiedag organiseren met eventbureau

Feest op eigen locatie organiseren

Niet alleen een open dag of familiedag zijn evenementen die je uitstekend op jullie eigen terrein kunt organiseren. Wil je een feest op eigen locatie organiseren? Ook dan is Advance Events je graag van dienst. Wij bouwen het magazijn, fabriekshal of kantoor in een mum van tijd om tot sfeervolle feestruimte en verzorgen je feest op eigen locatie vervolgens van A tot Z. Benieuwd hoe een feest op jullie locatie eruit ziet? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte voor jullie bedrijfsfeest of personeelsfeest aan.

Samen een familiedag op eigen locatie organiseren?

Ook voor jullie familiedag op eigen locatie maken wij graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt feestidee, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. We kunnen daarbij alles of alleen de onderdelen die jij liever uitbesteed voor je regelen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw familiedag op eigen locatie, een open dag voor medewerkers en omwonenden of een open huis voor relaties? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie familiedag op eigen locatie

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie familiedag op eigen terrein. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.