De leukste zomerfeesten en nazomer party's voor je personeel organiseren

Gezellige zomerfeesten voor bedrijven…
Voor extra energie en een positieve vibe!

De leukste zomerfeesten en nazomer events

De leukste zomerfeesten en nazomer events

Wil jij een zomerfeest of nazomer event organiseren waarmee je de collega’s verrast en waarover nog lang wordt gesproken? Een zomerfeest met de ideale mix van gezelligheid, fun, pleasure waar je blij van wordt? De leukste events voor de zomer en nazomer organiseer je samen met Advance Events. We bedenken een creatief concept bij jullie op eigen locatie of in een externe partylocatie, dat past bij jullie bedrijf. Aansluitend regelen we alles van A tot Z. We ontzorgen je volledig, zodat jij zelf zorgeloos kunt meegenieten! Enjoy!

zomerfeesten voor bedrijven
zomerbarbecue organiseren

Zomer- of nazomer barbecue Experience

De zomerse barbecue Experience is een zomerfeest voor de lekkerbekken! Heerlijke, grote stukken vlees, lekkere visgerechten en vegetarische specialiteiten worden op de Oklahoma BBQ smoker en de houtgestookte Ofyr vuurschaal voor je ogen bereid. Kraakvers, ambachtelijk en veelal uit de streek. Met dit event maak jij tijdens de zomer of nazomer culinaire vrienden! Enjoy! Offerte aanvragen

Zomerfestival of zomerborrel als zomerfeest

Gezellige zomerborrel op het bedrijf

Een zomerborrel is een ideaal eventconcept in de zomer of nazomer. Niet zo vreemd, want Advance Events heeft van de zomerborrel een echt feest gemaakt! Zie je het al voor je? Voor jullie bedrijfspand creëren wij een zomers borrelplein. Zomerse aankleding, gezellig amusement, swingende muziek en heerlijke borrelhapjes. Misschien plaatsen we zelfs een foodtruck of smoker met BBQ lekkernijen. Jullie zomerborrel of nazomerborrel wordt er eentje die je collega's niet snel vergeten! Offerte aanvragen

Back to the Island, Ibiza Summer Party

Een zomer- of nazomer party waarin de Ibiza sfeer, lekker Spaans eten en verfrissende drankjes de boventoon voeren. Trek je mooiste witte zomeroutfit aan en gooi alle remmen los! De DJ’s zorgen voor de lekkerste Ibiza Deep House en het wordt dansen geblazen! Ondertussen geniet je van de heerlijke gerechten van de Ibiza food experience. Bezoek de fishmarket, de meatmarket en de vega/halal market. Natuurlijk is er ook versgemaakte Paella! Tussendoor bezoek je de glittermake-up en de cocktailbar en voordat je er erg in hebt klinkt het laatste nummer… WOW, wat een gaaf zomerfeest was dit!

zomerse familiedag op eigen locatie

Zomerse open dag of familiedag

Een open dag of familiedag is een leuk evenement voor in de zomer of nazomer. We toveren jullie eigen bedrijfslocatie om tot gezellig familieplein met kleurrijke aankleding, decoratie en stretchtenten. We zorgen voor een uniek programma met entertainment voor jong en oud, leuke doe-attracties en verrassend amusement. Advance Events regelt jullie open dag of familiedag op het eigen bedrijf van A tot Z! Laat je inspireren en vraag een offerte aan. Wist je dat wij ook familiedagen op externe locaties organiseren?

zomerse beachparty organiseren

Beachparty met teambuilding als zomer- of nazomer event

Een zomerevent aan het strand waarin teambuilding centraal staat is een uitstekende tool om het 'wij-gevoel' binnen jullie bedrijf te verbeteren. Samenwerking en plezier zijn het fundament. Het wordt een leuke dag met diverse activiteiten. En natuurlijk is het strand the place to be voor een onvergetelijk event. Een sportief evenement waarin teambuilding wordt gecombineerd met een leuke beach-bbq of strandfeest. Dit programma kan je zowel in de zomer maar ook zeker in de nazomer organiseren. Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

zomerborrel

Zomerfestival of nazomer festival

Wil jij dit jaar een gezellig zomerfestival organiseren bij jullie op het bedrijf? Dan is het Summer Vibes Zomerfestival echt iets voor jou! Een zinderend zomerfeest met foodtrucks en barbecues, verrassend entertainment, swingende muziek en zomerse aankleding. Een zomerfeest dat je niet mag missen! Het zomerfestival kan je in een aantal thema's neerzetten:

- Summer Vibes (zomers & kleurrijk)
-
Indian Summer (nazomer & herfst)
- BBQ festival (met smoker, Ofyr, houtoven etc.)
- Backyard Festival (puur natuur)
- Wereld (landenthema's)

Benieuwd naar de overige mogelijkheden? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat Advance Events jou belooft

Deskundig en ervaren

Verrassend en creatief

Persoonlijk en betrokken

Kwaliteit tot in detail

zomerfeest voor medewerkers

Onze rol tijdens jullie zomerfeest of nazomer event

Als evenementenbureau regelen wij jullie zomerevenement of nazomer event van A tot Z. We bedenken een creatief plan en aansluitend wordt ieder onderdeel tot in de puntjes verzorgd. We regelen de locatie, boeken het amusement en entertainment en maken een origineel uitnodingstraject. Tijdens de uitvoering is onze eventmanager al vroeg aanwezig om te zorgen dat alles perfect verloopt. We nemen we je alle zorgen uit handen, zodat jijzelf heerlijk kunt meegenieten!

Verrassend voorstel voor jullie zomerfeest of nazomer event ontvangen?

Ook voor jullie evenement in de zomer of nazomer maken wij graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt feestidee, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Een zomerfeest waarmee je indruk maakt en dat bijblijft! Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw zomerfeest of nazomer event? Neem dan contact met ons op.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

De leukste zomerfeesten en nazomer party's organiseer je met Advance Events!

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie feest, vorrel of party in de zomer of nazomer. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden.