Laat je inspireren door cases van verschillende evenementen!

EVENEMENTEN CASES

Laat je inspireren

Op deze pagina tonen wij je diverse cases van evenementen die wij voor andere bedrijven mochten organiseren. Je kunt alle cases bekijken of een selectie maken voor het type event dat jij wilt organiseren: een personeelsevenement, een zakelijk evenement of een evenement op eigen locatie. We zijn graag ook jouw eventpartner!

Ook een evenement organiseren?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van evenementenbureau Advance Events voor jouw evenement? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen? Neem vrijblijvend contact met één van onze eventmanagers op via telefoon 010 - 750 4400.

Deskundig en ervaren

Advance Events is al sinds 2006 actief. In al die jaren hebben we meer dan 2.000 events georganiseerd. Van 50 tot 5.000 gasten, voor kleine en grote opdrachtgevers, zakelijk én feestelijk. Kortom, we zijn een echte ervaringsdeskundige!

Verrassend en creatief

Wij brengen jouw wensen met creatieve concepten tot leven. Onze evenementen kenmerken zich door een creatief samenspel van verrassende elementen die gezamenlijk zorgen voor een onvergetelijke totaalbeleving!

Het elan van een familiebedrijf

Persoonlijk, betrokken en gastvrij! Dat zijn pijlers die bij ieder evenement dat wij organiseren voorop staan. Jij als opdrachtgever, maar ook je gasten, voelen zich bij ons familiebedrijf enorm in de watten gelegd. Gastheerschap op hoog niveau!

Kwaliteit tot in detail

De kleinste details kunnen de grootste effecten teweeg brengen. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen altijd voor het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. We willen niet de goedkoopste zijn, maar wel de beste en daar doen we alles voor!