Kerstborrel op eigen locatie organiseren

Ho ho ho, zoek niet verder...
De leukste kerstborrel vind je hier!

Kerstborrel op het bedrijf

De leukste kerstborrel op eigen locatie

Wil jij een gezellige kerstborrel op het bedrijf organiseren en ben je op zoek naar leuke ideeën en inspiratie? Advance Events helpt je om jullie kerstborrel op de zaak dit jaar extra leuk te maken! Een kerstborrel waar iedereen blij van wordt en waarmee jij scoort! Ooit wel eens een kerstborrel in festivalsfeer gehad? Ook dat is mogelijk! We vertellen je er graag alles over. Laat je inspireren door onze creativiteit en vraag nu een offerte aan voor de allerleukste kerstborrel!

De kerstborrel op het bedrijf, feestelijke afsluiting van het jaar
Waarom een kerstborrel organiseren?

Waarom een kerstborrel organiseren?

Een kerstborrel is een mooi moment om jouw medewerkers te bedanken voor hun inzet tijdens het afgelopen jaar. Daarnaast is de kerstborrel hét moment om samen met het hele team de successen te vieren en het jaar op gezellige wijze af te sluiten. Een kerstborrel op het bedrijf brengt mensen bij elkaar. Daarnaast is de kerstborrel natuurlijk het uitgelezen moment om het kerstpakket of eindejaarsgeschenk uit te delen. Met Advance Events wordt jullie kerstborrel extra bijzonder!

Verrassende sfeerconcepten en ideeën voor de kerstborrel

Nieuwe concepten voor de kerstborrel

Advance Events brengt een aantal nieuwe sfeerconcepten die je kunt gebruiken voor de kerstborrel op het bedrijf.

 • Cosy Winter Lodge - sfeervol en vooral knus

 • Icy Winter Wonderland - eigentijds met hout details

 • White X-mas - modern, chique wit en gezellig

 • Winterborrel - borrel in festivalsfeer met winter-BBQ

 • Après-Ski - oergezellig en lekker stoer

We komen graag bij je langs om je meer te vertellen over deze verrassende sfeerconcepten. Aansluitend maken we een creatief voorstel voor jullie kerstborrel op het bedrijf.

Foodtrucks voor kerstevents

Kerstborrel met foodtrucks of winter-BBQ

Wanneer je kiest voor een festival-opzet voor jullie kerstborrel, kan je gebruik maken van foodtrucks of foodstations met lekkere winterse gerechten. Van loaded-fries tot een broodje Unox of brotchen bratwurst. Bijzonder is de kerstborrel met winter-BBQ. Vanaf een BBQ-smoker, een Ofyr vuurschaal en een houtoven, serveren we heerlijke winterse barbecue gerechten die terplekke voor je worden gegrild. Ruik je die heerlijke barbecue geur al? Het wordt culinair genieten!

Kerstfestival als invulling voor de kerstborrel op de zaak

Kerstborrel in winterse festivalsfeer

Misschien overweeg je om de kerstborrel dit jaar nét even extra bijzonder te maken. In dat geval is het gezellige kerstfestival echt iets voor jullie! Bij jullie op het bedrijf creëren we binnen of buiten een sfeervol festivalplein met prachtige winter- en kerstdecoraties. Foodtrucks of houten kersthuisjes, sneeuwdekens, kerstbomen met lichtjes, stormlantaarns en vuurkorven met berkenhout... de wintersfeer valt als een warme deken over je heen. Er is vanalles te beleven en ook de catering wordt helemaal aan de festivalsfeer aangepast. Dit is een event waarmee je vrienden maakt!

doe amusement tijdens het kerstevenement op het bedrijf

Winters entertainment voor de kerstborrel

Er zijn diverse verrassende entertainment onderdelen die je aan de kerstborrel kunt toevoegen. Muzikaal bijvoorbeeld, van Après-Ski DJ's tot trio's en feestbands. Ook als het gaat om winters doe-amusement hebben wij leuke mogelijkheden voor jullie kerstborrel. Van curling tot ijspegelvangen en van Oudhollands sjoelen tot spijkerslaan. Zelfs een schaatsbaan is mogelijk! We vertellen je graag in een persoonlijk gesprek welke suggesties goed bij jullie bedrijf passen. Neem contact met ons op via het contactformulier of telefoon 010 - 750 4400

kerstpakket tijdens kerstborrel uitdelen

Kerstborrel combineren met het kerstpakket

Tijdens de kerstborrel op het bedrijf kan je ook het kerstpakket uitdelen. De traditionele kerstmarkt met kerststalletjes is door de kostenstijging alleen nog vanaf 300 personen interessant. Speciaal voor groepen van 75 tot 300 gasten, heeft Advance Events een geweldig alternatief: het keuze kerstpakket. De kersthuisjes worden tijdens de kerstborrel ingezet als bar en foodunits, waardoor het traditionele kerstmarktgevoel blijft. De gasten maken vooraf, op een voor jullie gemaakte website, een cadeaukeuze. Dit geschenk delen we tijdens de kerstborrel uit vanuit een houten kersthuisje. Met dit concept heb je dus nog steeds het kerstmarkt gevoel en kunnen de gasten zelf vooraf een cadeau kiezen. Ideaal en betaalbaar!

kerstborrel op eigen locatie organiseren met evenementenbureau Advance Events

Onze rol tijdens jullie kerstborrel

Wij regelen jullie kerstborrel van A tot Z waarbij we niets aan het toeval overlaten! Onze eventmanagers hebben er plezier in om hardop met je mee te denken. We komen met leuke ideeën en geven je in het voortraject allerlei tips en adviezen. Tijdens de uitvoering wordt alles tot in de puntjes door ons geregeld. De catering, aankleding, bediening, amusement, entertainment…. aan alles wordt gedacht. Onze eventmanager is vanaf de voorbereiding tot aan de uitvoering jouw vaste contactpersoon en ziet erop toe dat alles wordt geregeld.

Locatie voor een kerstfeest voor een bedrijf

Kerstborrel of kerstfeest in externe feestlocatie

Lukt het niet om de kerstborrel of het kerstfeest op jullie eigen locatie te organiseren? In dat geval kunnen wij je helpen. Wij werken samen met heel wat sfeervolle feestlocatie door heel Nederland. Van sfeervolle boerderijen en oude forten tot eigentijdens partylocaties en industriële locaties. De keuze is enorm. In Rotterdam en Amsterdam hebben we tevens diverse partyschepen waarop de kerstborrel kan plaatsvinden. Benieuwd welke locatie we voor jouw kerstborrel aanbieden? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

De kerstborrel was nog nooit zo leuk als dit jaar!

"Dit was de leukste kerstborrel sinds jaren!" Dat is een veel gehoorde opmerking wanneer collega's van onze opdrachtgevers hebben genoten van het kerstevenement dat wij voor hen organiseerden. Wil jij dat WOW-effect ook ervaren voor jullie kerstborrel? We komen graag bij je langs voor een kennismaking, waarna we een vrijblijvend voorstel voor je maken.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie kerstborrel

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie kerstborrel. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.