Winterfestival op de zaak als kerstborrel

Weet jij al hoe je dit jaar het eindejaarsfeest of de kerstborrel op de zaak gaat invullen? Wat dacht je bijvoorbeeld van een winterfestival op het eigen bedrijf? Wij hebben ook diverse andere kerstconcepten zoals de kerstmarkt en het kerstfestival. Welk event ga jij in december organiseren? Evenementenbureau Advance Events is je graag feestelijk van dienst!

Winterfestival

Je komt het winterplein op en wordt direct meegenomen in een heerlijke winterse sfeer. Honderden lampjes, stretchtenten met daaromheen een plein met lange tafels en banken, oliedrums met kerstverlichting, vuurkorven met een knetterend haardvuur, kerstbomen met sneeuw, sleeën, ski’s en andere winterdecoraties... have fun!

Winterse tenten, entertainment en gezelligheid

Advance Events verzorgt jullie winterfestival van A tot Z. Sfeervolle festivaltenten, foodtrucks, heaters, vuurkorven, après-ski banken met schapenvachtjes... het is er allemaal! Ook als het gaat om entertainment zorgen wij dat alles geregeld is. Kies jij voor een DJ of toch liever voor live muziek? We hebben vele mogelijkheden. Daarnaast bieden wij veel meer festivalthema's aan die je het hele jaar door kunt inzetten. Bekijk de voorbeelden op onze pagina festival op het bedrijf.

Interesse of meer informatie ontvangen?

Heb je al zin in een winterfestival of kerstfestival? Bel dan vandaag nog met onze medewerkers via 010 - 750 4400. We maken graag een vrijblijvend voorstel voor je! Je kunt ons natuurlijk ook een bericht sturen. Laat je inspireren door de leukste kerstfeesten!