Ship naming ceremony - name giving ceremony - scheepsdoop

Ship Naming Ceremony in Rotterdam

Name giving en scheepsdoop in de haven van Rotterdam

Wist je dat Advance Events als Rotterdamse evenementenbureau inmiddels al heel wat scheepsdopen, name giving ceremonies en maiden trip events heeft mogen verzorgen? Bekende rederijen zoals Maersk, CMA CGM en bijvoorbeeld Chemgas hebben al van onze diensten gebruik gemaakt.

Naming Ceremony / Name Giving

Tijdens de Naming Ceremony krijgt het schip officieel haar naam. Voor een name giving event worden vaak de belangrijkste klanten uit de hele wereld uitgenodigd. Immers, dit is een belangrijk moment en geldt eigenlijk als start van de levensduur van het schip waarbij vele zeemijlen worden afgelegd. Deze ceremonie gaat gepaard met de bekende fles champagne tegen de boeg en de woorden "Ik wens u een behouden vaart"!

Scheepsdoop / Christening

Soms kiest een rederij ervoor om de Naming Ceremony uit te breiden met een zegening door een pastor of dominee. In dat geval wordt het schip gedoopt met gezegend water. Ook in dit soort aanvulling heeft Advance Events ruime ervaring. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Maiden Trip / Maiden Voyage

Wanneer een schip voor het eerst een haven aandoet, wordt er door de rederij vaak een Maiden Trip of Maiden Voyage georganiseerd. Met dit event worden vooral klanten uit de regio uitgenodigd om de komst van het nieuwe schip te vieren. Soms vinden dit type events plaats op de terminal en soms aan de kade in Rotterdam centrum. Advance Events heeft ook diverse luxe partyschepen die als ontvangstruimte voor dit type events kan worden ingezet.

Andere zakelijke evenementen

Sinds onze oprichting in 2006 zijn we een vaak geziene 'gast' voor evenementen die plaatsvinden in de Rotterdamse haven of in de Rotterdamse industriegebieden zoals de Botlek en op De Maasvlakte. Ook menige containerterminal of rederij heeft al eens van onze diensten gebruik gemaakt voor bijvoorbeeld een First Call Event, een Ship Naming Ceremony of een ander nautisch event. We hebben in deze regio ook veel open dagen en relatie events mogen organiseren.

klant evenement in de rotterdamse haven

Meer informatie / more information

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden voor een scheepsdoop, een name giving ceremony of een maiden voyage event? Neem contact op.