MVO kerstpakket of kerstmarkt

Een MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) kerstpakket of kerstmarkt is hot en helemaal van nu! Je gelooft het misschien niet niet, maar bij ons op kantoor zitten we daardoor het hele jaar in de kerstsfeer. De zomer is nog niet eens begonnen en we worden al overspoeld met aanvragen voor een supergezellig kerstevenement. Vaak in combinatie met een kerstmarkt of kerstpakket waarin de MVO-gedachte centraal staat.

MVO pakketten

Samen met één van onze leveranciers hebben we een nieuw concept opgezet waarbij je, voorafgaand aan het kerstevent bij jullie op het bedrijf, via een digitale omgeving (MVO) kerstpakketten kunt uitkiezen. We selecteren deze producten persoonlijk gebaseerd op jullie bedrijf. Deze 'keuzepakketten' worden dan uitgereikt tijdens de kerstborrel of het kerstfestival op de zaak. Niet alleen de geschenken, maar ook het eindejaarsevent verzorgen wij met veel plezier van A tot Z voor jullie. Superleuk en altijd een succes! Ook erg populair is het winterfestival op de zaak. Dit is een soort pop-up minifestival op het bedrijf, speciaal neergezet voor jou en je collega's!

Interesse of meer informatie ontvangen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een kerstmarkt of een kerstpakket in combinatie met de MVO-gedachte? Of ben je benieuwd naar het winterfestival voor bedrijven? Bekijk dan onze pagina over de leukste kerstevenementen. Je kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen met onze eventmanagers via 010 - 750 4400 of door ons een bericht te sturen.