De kerst drive-thru is ideaal voor collega's, maar ook voor het gezin!

Wist je dat een kerst drive-thru niet alleen een geweldig evenement is dat je voor je collega's kunt organiseren, maar ook uitstekend ingezet kan worden als kerstevenement voor het hele gezin? Onze kerst drive-thru, ooit ontstaan in coronatijd, is inmiddels uitgegroeid tot één van de populairste kerstevents voor bedrijven!

Kerst drive-thru

Middels bouwstenen kun je zelf bepalen hoe jullie kerst drive-thru eruit komt te zien. Wordt het een korte of lange route met weinig of veel amusement en krijgt men aan het eind het kerstcadeau mee naar huis? Jij mag het allemaal zelf bepalen! Via onderstaande button lees je alles over dit geweldige kerstconcept voor bedrijven.

De leukste kerstevenementen voor bedrijven

Als ervaren evenementenbureau kijken, denken en plannen we ver vooruit. We luisteren naar jouw wensen, brengen creatieve ideeën tot leven en bereiden elk detail doordacht voor. Niets laten wij aan het toeval over. Waarom we dat doen? Zodat jijzelf zonder zorgen geniet van de organisatie, het event én de herinnering. Daar doen wij alles voor! Speciaal voor de kerst hebben wij de leukste kerstevenementen voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren via onderstaande button.

Interesse of meer informatie ontvangen?

Wil je meer weten over een kerst drive-thru? Of organiseer jij binnenkort een kerstfestival, kerstborrel, kerstmarkt of personeelsfeest in thema en wil jij meer informatie ontvangen? Onze eventmanagers staan klaar om je te helpen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel voor jullie eindejaarsevenement of kerstfeest.