Image

PERSONEELSEVENEMENT OP EIGEN LOCATIE WKR VRIJ!

Personeelsfeest of -event op eigen locatie WKR vrij!

De verplichte invoering van de werkkostenregeling (WKR) heeft heel wat stof doen opwaaien in feestvierend Nederland. Toch zijn er mogelijkheden om het personeelsevent buiten de WKR te organiseren. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een personeelsevent op eigen locatie. Er zijn diverse soorten events mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedrijfsfestival, open dag, personeelsfeest in een bedrijfshal of een familiedag op de zaak? Advance Events is al sinds 2006 specialist in de organisatie van personeelsfeesten en evenementen op het eigen bedrijf.

Personeelsfeest in het bedrijfspand is WKR vrij

Wist je dat een personeelsfeest of bedrijfsevenement dat op het eigen terrein of in de eigen locatie wordt georganiseerd, vrijgesteld is voor de WKR? Er is dan alleen sprake van een kleine bijtelling voor eten en drinken zodra het een echte maaltijd betreft. Deze bijtelling is echter beperkt tot slechts enkele euro's per persoon. Dat scheelt dus aanzienlijk met de kosten van een personeelsfeest buiten de deur! Wat zo’n extern event valt namelijk in zijn geheel wel onder de WKR en die eindheffing is best aanzienlijk.

Specialist in feesten op de eigen locatie

Advance Events heeft de afgelopen jaren extra geïnvesteerd in materialen en middelen voor evenemente die in het eigen bedrijfspand of op eigen locatie plaatsvinden. Van sfeerverlichting tot theaterdoeken en van meubilair tot themadecoraties. Daarnaast hebben wij een reeks thema’s uitgewerkt die ook op de eigen locatie kunnen plaatsvinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Roaring Twenties Party, Maffia Party of een Heel Holland Feestavond bij jullie in de fabriek of op het kantoor? Ook erg populair zijn de bedrijfsfestivals. Bekijk via de button de mogelijkheden!

Meer over de WKR en jullie personeelsfeest

Als werkgever kan je met de werkkostenregeling (WKR) zelf bepalen wat je onbelast aan de werknemers vergoedt, geeft of beschikbaar stelt. Voorbeelden hiervan zijn cadeaubonnen, sportabonnementen, kerstpakketten en dus ook evenementen en uitjes. Er is een vrije ruimte die jaarlijks verschilt. Gaat het om teambuilding activiteiten voor alle medewerkers zonder partner? Dan is het event strikt zakelijk en zou het als uitzondering kunnen worden gezien, behoudens de 'normale' bijtelling voor een maaltijd. Check dit altijd met de inspecteur. Evenementen op het eigen terrein, oftewel op de werkplek, zijn sowieso vrij voor de WKR.

Interesse of meer informatie ontvangen?

Wij bieden al jarenlang creatieve totaaloplossingen voor evenementen. We werken al vele jaren voor opdrachtgevers met klinkende namen. Ze roemen onze creativiteit, passie en gedrevenheid. Een afspraak over een personeelsfeest of evenement op jullie eigen locatie is zo gemaakt. Bel ons via 010 - 750 4400 of stuur ons een bericht.