Bedrijfsfestival met foodtrucks

Bedrijfsfestivals met foodtrucks blijven populair als invulling voor evenementen op het eigen bedrijf. Bij jullie op het terrein of in de loods creëren wij een gezellig plein met foodtrucks, een grote festivalbar, zinken teilen met flesjes bier in crushed ice en jars met fruitwater. Met terrasmeubilair dat zo van De Parade komt, Tibetaanse vlaggetjes, prikverlichting en vooral heel veel gezelligheid!

Van bedrijfsfestival tot barbecue experience

Gebaseerd op het bedrijfsfestival concept hebben wij meerdere arrangementen samengesteld. Zo is er een zomerarrangement met bijvoorbeeld een zomerbarbecue, compleet met originele Smoker en OFYR vuurschaal, maar er zijn ook diverse festival arrangementen voor bijvoorbeeld een opening, jubileum of als invulling van een open dag of familiedag. Ook het foodtruck festival blijft altijd populair, evenals de festivalborrel. Laat je door ons inspireren!

Feest op het bedrijf geeft belastingvoordeel! 

Evenementen die op de eigen werkplek worden gehouden, vallen buiten de werkkostenregeling. Advance Events is dé specialist in de organisatie van WKR vrije evenementen! Dat scheelt jou veel geld. Met ons eventformat van het bedrijfsfestival ben je niet meer aangewezen op de ongezellige kantine, maar kan je bij jullie voor de deur, op de parkeerplaats of zelfs in de fabriekshal een supergezellig feestterras creëren! Wist je dat wij ook allerlei festival concepten hebben voor zakelijke evenementen?

Interesse of meer informatie ontvangen?

Er zijn meerdere events waarvoor je ons festivalconcept kunt inzetten. Er is zelf een foodtruck festival concept voor het publiek. Wil je meer weten over onze festival mogelijkheden? Bel dan met onze eventspecialisten via 010 - 750 4400 of stuur ons een bericht. Bekijk ook eens onze pagina over de leukste zomerfeesten.