Bedrijfsfestival als personeelsfeest

Een bedrijfsfestival is een uitgelezen concept voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest. Advance Events is dé specialist als het gaat om de creatie en organisatie van bedrijfsfestivals. De afgelopen jaren hebben wij tientallen bedrijfsfestivals mogen organiseren. Daarnaast hebben we de afgelopen tijd enorm geïnvesteerd in eigen festivalmaterialen zoals aankleding, decoraties en dergelijke. Met al die festivalspullen maken wij jullie bedrijfsfestival echt onvergetelijk!

festivals voor bedrijven
voor ieder seizoen een festival evenement

Welk festival gaan jullie organiseren?

Of het nu gaat om een winterfestival, een zomerfestival, een kerstfestival, een familiefestival of een festival ter gelegenheid van de opening van het nieuwe pand... voor iedere gelegenheid creëren wij een verrassend festivalconcept dat je middels speciale feestbouwstenen zelf helemaal naar wens kunt uitbreiden! De bouwstenen omvatten allerlei onderdelen zoals foodtrucks, muzikale acts, entertainment en aanvullende decoratie onderdelen.

bedrijfsfestival voor relaties en klanten

Festivals zijn hot!

Festivals zijn hot! Nu ook in het bedrijfsleven, want een festival is voor elk evenement in te zetten. Advance Events is de afgelopen jaren echt een festivalspecialist geworden. Inmiddels hebben we vele grote en kleine bedrijfsfestivals mogen organiseren. De ene keer in het pand van onze opdrachtgever en de andere keer op het parkeerterrein met stretchtenten. Wist jij dat wij ook festivals voor klanten en relaties organiseren?

familiedag als festival

Interesse of meer informatie ontvangen?

Ga jij binnenkort een bedrijfsfeest of personeelsfeest organiseren en zou een festivalthema ook voor jullie interessant kunnen zijn? We maken graag een offerte op maat voor jullie bedrijfsfestival. Neem contact met ons op via 010 - 750 4400. Je kunt ons ook een bericht sturen.