Sinterklaasfeesten voor bedrijven

Bekijk onze sinterklaasshows...
Live of online, speciaal voor bedrijven!

Sinterklaasfeest op het bedrijf

Een Sinterklaasfeest op het bedrijf organiseren

Voor diverse opdrachtgevers organiseren wij jaarlijks het sinterklaasfeest op het bedrijf. De ene keer vindt het sinterklaasfeest plaats in de kantine en de andere keer kiezen opdrachtgevers voor een externe locatie. Wij zorgen voor een programma met een sinterklaasshow, een bezoek van Sinterklaas met zijn Pieten en natuurlijk de cadeautjes voor de kinderen! We zijn vooral actief voor sinterklaasfeesten vanaf 75 kinderen.

Zoek jij een deskundige eventpartner die jouw sinterklaasevenement van A tot Z voor je kan verzorgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast liveshows hebben wij ook een drietal online sinterklaasshows. Deze interactieve, online shows kunnen de kids vanuit huis of op het bedrijf bekijken. Ook bij deze online sinterklaasshows ontvangen de kinderen (thuis) een leuk cadeautje in hun schoen!

Sinterklaas evenement voor het bedrijfsleven
Sinterklaasshow voor bedrijven

Live sinterklaas­shows bij jullie op de zaak

Bij jullie op het bedrijf kleden wij het bedrijfsrestaurant of vergaderruimte aan met leuke decoraties, zitkussentjes en nepcadeaus. We zorgen voor de techniek en eventueel een podium. Vlaggenlijnen, ballondecoraties, sfeerverlichting... wij maken er één groot feest van!

Samen met jullie kiezen wij de leukste sinterklaasshow. We werken uitsluitend met de wat grotere producties waarvan wij zeker weten dat de performance professioneel en deskundig is. Vanzelfsprekend zijn ook Sinterklaas en een aantal van zijn Pieten aanwezig. Zij gaan na de show nog even de zaal in voor een meet & greet. Ook verzorgen wij de cadeautjes die de Pieten na de show uitdelen. Je kunt het sinterklaasfeest extra leuk maken met allerlei entertainment onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan schminkpieten, ballonpieten en een kidscorner. Kijk voor meer inspiratie naar ons YouTube filmpje.

Eigen sinterklaasshow van Advance Events

De Pietendisco Show

Deze swingende show is zowel live als online te boeken! De show bestaat uit DJ Piet, twee danspieten en een zangpiet. We nemen de kinderen mee in een sinterklaasfeest waarin muziek en dansen de hoofdrol spelen, maar er is meer! Tussendoor laten de kinderen hun hersens kraken tijdens diverse raadspelletjes en de Grote Sinterklaas Quiz. Ook mogen de kinderen zelf optreden voor niemand minder dan Sinterklaas!

Er zijn twee mogelijkheden voor deze 60 minuten durende show: live of online. We kunnen bij jullie op het bedrijf langskomen. Dan zetten wij een geweldige show neer met de verschillende Pieten en natuurlijk met een bezoek van Sinterklaas. Tijdens deze show delen wij diverse geschenken uit. Ook kunnen de kinderen achteraf op de foto met Sinterklaas. Een andere optie is om de show online te boeken. Dan sturen wij vooraf aan alle kinderen thuis een sinterklaasdoosje toe met allerlei interactieve onderdelen die tijdens de show te gebruiken zijn. Bij deze interactieve sinterklaasshow laat DJ piet alle kinderen swingen op de leukste liedjes, maar dat niet alleen! De kinderen leren namelijk ook de beste moves van danspiet terwijl zangpiet alle kinderen vrolijk mee laat zingen, een echte minidisco dus!

Online sinterklaasfeesten

Sinterklaas en de Grote Feeststudio

Tijdens deze online sinterklaasshow vieren wij het sinterklaasfeest als nooit tevoren! Nu de hele wereld is overgegaan op online, is ook Sinterklaas aan verandering toe. Om met de tijd mee te gaan heeft hij een eigen studio laten bouwen. De Grote Feeststudio vormt het decor van dit spetterende sinterklaasfeest. Het is een interactieve, online sinterklaasshow van circa 60 minuten vol met feest, plezier, dans en bijzondere ontmoetingen!

Gedurende deze online sinterklaasshow gebeurt er van alles. Zo gaat Sint op zoek naar een nieuwe stoomboot en gaat hij op bezoek bij bakker Suikerbuik. Ook wil hij net als de kerstman iets doen met een paard en wagen. Hierdoor besluit hij een proefrit te maken in een kar met meerdere paarden... als dat maar goed gaat! Tussendoor is er een leuke quiz en organiseren wij allerlei leuke raadspelletjes waaraan de kinderen kunnen meedoen. Vooraf sturen wij aan alle kinderen thuis een sinterklaasdoosje toe. Hierin zitten allerlei attributen die tijdens de online show te gebruiken zijn. De online uitzending eindigt met het uitdelen van de cadeaus die ergens bij de kinderen thuis verstopt zijn... dat wordt spannend!

Magisch Sinterklaasfeest - live of online

Het Magische Sinterklaas­feest

Deze online sinterklaasshow speelt zich af in het Kasteel van Sinterklaas. Pakjespiet heeft een grote fout gemaakt waardoor de postbezorger alle cadeautjes in het kasteel heeft afgeleverd en niet bij de kinderen thuis. Samen met Magische Piet, danspiet en de kinderen probeert Sinterklaas de cadeaus naar iedereen thuis te toveren... als dat maar lukt! Tijdens deze sinterklaasshow kunnen de kids een goocheldiploma behalen.

Voordat de show begint, zorgen wij ervoor dat alle kinderen vooraf een sinterklaasdoosje thuisgestuurd krijgen met allerlei onderdelen die tijdens deze show een rol spelen. Er zijn diverse opdrachten waaraan de kids interactief deelnemen. Zo bakken de kinderen samen kruidnootjes en leren zij een speciaal goocheltrucje. Als klap op de vuurpijl lukt het de kids uiteindelijk om de cadeaus van het kasteel naar huis te toveren. Eind goed, al goed! Een superspannende, online sinterklaasshow die circa 60 minuten duurt.

Het sinterklaas­cadeautje van het bedrijf

Bij alle shows verzorgen wij tegen betaling een cadeau systeem van speelgoedketen Intertoys. Vooraf ontvangen de ouders en/of verzorgers van de kinderen een voucher waarmee zijzelf het cadeau kunnen kopen. Bij live shows verzorgen wij de cadeaus en zorgen wij ervoor dat deze na de show uitgedeeld worden. Ook ontwerpen wij vooraf een uitnodigingstraject. Tijdens dit traject kunnen de kinderen zelf het verlanglijstje invullen waarna wij de cadeaus bestellen.

Wil jij een offerte ontvangen voor een online of live sinterklaasfeest? Stuur ons dan een bericht waarin je aangeeft hoeveel kinderen je verwacht, welke voorkeursdatum je hebt en aan welke programmatijden je denkt. Ook willen we graag weten voor welk bedrag de kinderen een cadeautje mogen uitzoeken. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen, gaan we aan de slag met een verrassend voorstel. Neem contact met ons op via onderstaande button. Bellen kan natuurlijk ook via 010 - 750 4400.

Kerstevent op het bedrijf...

Misschien ben je nu ook al bezig met de voorbereidingen voor het kerstevenement op het bedrijf. Wil jij meer inspiratie? Wellicht kunnen wij je ook hierbij helpen! We hebben de leukste kerstevents voor je op een rijtje gezet.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Het leukste live of online sinterklaasfeest op het bedrijf organiseer je samen met Advance Events!

Zoek niet langer! Advance Events heeft diverse, verrassende sinterklaasshows voor bedrijven. Wil jij een andere sinterklaasshow zien? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Vraag nu een offerte aan voor jullie sinterklaasfeest op het bedrijf.