Scheepsdoop of maidentrip organiseren

Een nautisch event is als een droom.
Toch zorgen wij dat deze uitkomt!

Scheepsdoop of maiden­trip organiseren

Scheepsdoop of maiden­trip organiseren

Wil jij een scheepsdoop, name-giving ceremony of maiden-trip organiseren? Dan is evenementenbureau Advance Events graag jouw eventpartner! Sinds onze oprichting in 2006 hebben wij al heel wat nautische evenementen voor de scheepvaart mogen verzorgen. De meeste in de Rotterdamse haven. Ook jouw evenement op of rondom het water regelen wij tot in de puntjes!

Een nautisch evenement is als een live uitzending, je krijgt maar één kans om het goed te doen! Advance Events kan je hierbij helpen. We kennen alle bijzondere onderdelen die bij een scheepsdoop, maiden-trip of name-giving ceremony komen kijken en maken op basis daarvan samen met jou een verrassend programma. Alle onderdelen kunnen wij tot in de puntjes voor je regelen, waarbij je zelf aangeeft wat je liever in eigen beheer houdt. En ook over de uitvoering hoef je je geen zorgen te maken, want onze eventmanagers hebben dat strak in handen. Zodra jij zorgeloos kunt meegenieten!

maiden trip organiseren
Doop van een schip organiseren

Scheepsdoop met een VIP-ceremonie

Belangrijke gebeurtenissen, zoals de doop van een nieuw schip of de keer dat een schip voor het eerst de Rotterdamse haven aandoet, zijn omgeven door veel protocollen. Mede hierdoor zien we dat bij veel van dit type events er een eventpartner wordt ingeschakeld. Als Rotterdamse evenementenbureau is Advance Events specialist in de organisatie van een scheepsdoop, naming ceremony of maiden voyage ceremony. We zijn dan ook graag jouw eventpartner!

Voor een evenement als dit worden vaak VIP-relaties uitgenodigd. Niet alleen uit Nederland, maar ook vanuit het buitenland. Ook onderdelen als hotelaccommodatie en gastenvervoer kunnen wij voor je regelen. Naast de viering van de officiële ceremonie is het evenement een uitstekend moment om de banden met relaties te verstevigen. Gasten die aanwezig mogen zijn bij een evenement als dit, voelen zich vereerd. Je moet er dus zeker van zijn dat alles perfect wordt geregeld. En daar zorgt Advance Events voor!

scheepsdoop evenement

Onze rol tijdens een scheepsdoop

De rol die wij tijdens de organisatie van jullie nautische evenement vervullen is veelzijdig. Samen met jou zorgen wij ervoor dat geen detail aan het toeval wordt overgelaten. Vanaf de eerste save the date tot het bedankje dat na afloop van het evenement wordt verzonden, alles wordt tot in de puntjes geregeld! We zorgen ervoor dat jijzelf zonder zorgen kunt meegenieten van elk moment. Onze eventmanagers houden de touwtjes strak voor je in handen!

Van dooppodium tot champagnefles en van priester tot het geschenk voor de officiële doopvrouwe... echt ieder detail van het nautische evenement regelen wij van A tot Z. Bij jullie op de kade creëren wij een eventterrein met partypaviljoen. Of we zorgen voor een A1 locatie aan het water, waar het event kan plaatsvinden. Van het uitnodigingstraject, de fotografie en de give-away tot de hospitality, de catering en het entertainment. Advance Events laat niets aan het toeval over!

maiden voyage organiseren

Creatief en veelzijdig evenementenbureau

Evenementenbureau Advance Events is echt een Rotterdams bureau. Wij hebben veel ervaring met evenementen in en rond de Rotterdamse haven. Van de maidentrip naar Rotterdam van het grootste containerschip tot meerdere scheepsdoop ceremonies. Zelfs de ingebruikname van nieuwe kades en de officiële opening van terminals hebben wij mogen organiseren.

We luisteren naar jouw wensen, brengen creatieve ideeën tot leven en bereiden elk detail aandachtig voor. Wij kijken, denken en plannen ver vooruit en laten niets aan het toeval over. We geven je tips en adviezen en komen met suggesties waarmee jij indruk maakt. Samen zorgen wij voor een creatieve invulling met WOW-momenten. Kortom, wanneer je Advance Events inschakelt als eventpartner ben je verzekerd van een succesvol event. Een event met impact! Zullen we kennismaken?

Jullie scheepsdoop, maiden trip of nautisch evenement

Wil je weten wat evenementenbureau Advance Events voor jullie scheepsdoop, maidentrip, name giving ceremony of nautisch evenement kan betekenen? Of wil je meer informatie over de opening van een containerterminal? Of organiseren jullie binnenkort een gezellige open dag, open huis of familiedag en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? We komen graag vrijblijvend met je in contact.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw scheepsdoop, maiden trip of name giving ceremony? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie nautisch evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie nautisch evenement, scheepsdoop of maiden trip?

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie nautisch evenement. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.