Image

Enorme run op zakelijke kerstevents!

Enorme run op kerstevenementen voor bedrijven

Al zitten we nog midden in de zomer, toch is er een enorme run op kerstevenementen voor bedrijven losgebarsten. Het ziet er naar uit dat de twee weken voor de kerst propvol zitten met allerlei soorten evenementen zoals kerstborrels, kerstfestivals en kerstfeesten. Om te voorkomen dat je misgrijpt is het verstandig nu alvast aan de slag te gaan met de organisatie van jullie kerstevenement. Advance Events kan je daarbij helpen!

Kerstevent op eigen locatie

Er zijn verschillende kerstconcepten die je voor jullie kerstevent kunt inzetten. Erg populair is het kerstfestival dat bij jullie op eigen locatie wordt opgebouwd. Super gezellig met foodtrucks, een DJ, amusement en sfeervolle festivaldecoraties. Wist je dat we ook de kerstborrel in het festivalthema kunnen neerzetten? Daarnaast is er een X-mas Drive Thru, waarbij de gasten in de auto voorbij komen. Een ideaal format om als gezinsevent in te zetten! De drive-thru wordt ook wel eens gebruikt voor het uitdelen van kerstbomen.

Kerstmarkt flink in trek

Ook de Kerstmarkt is dit jaar weer erg in trek. De kerstmarkt voor bedrijven is een supergezellig eventconcept waarbij gelijk het kerstcadeau wordt uitgedeeld. Zie je het al voor je? Bij jou op het bedrijf creëren wij een echte kerstmarkt met diverse kerstkraampjes, vuurkorven, flammkuchen en heel veel gezelligheid. Bij de diverse kerststalletjes kan jijzelf jouw kerstpakket bij elkaar shoppen. De live kerstmarkt is mogelijk vanaf minimaal 300 gasten. Is de groep kleiner? Geen probleem, want ook daarvoor hebben wij leuke shopconcepten die het idee van een kerstmarkt uitstralen. Er is zelfs een online versie van de kerstmarkt. 

Ook drukte bij eventlocaties

Ook eventlocaties geven aan dat de boekingen voor de weken voor de kerst inmiddels flink binnenkomen. Dus ook wanneer jullie personeelsfeest plaatsvindt in een externe feestlocatie is snelheid geboden.

Offerte voor jullie kerstfeest?

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. Je kunt ook alvast de brochure van onze Kerstborrel of Kerstfestival aanvragen. Bellen kan ook: 010 - 750 4400.