Indian Summer nazomer feest

Een knallend begin van het nieuwe jaar...
Organiseer een nieuwjaarsevenement met impact!

NIEUWJAARSBORREL ORGANISEREN

Een verrassende nieuwjaarsborrel organiseren

Nog even en we stappen het nieuwe jaar weer in. Een mooi moment om samen met je collega's of relaties terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het komend jaar. Begin het nieuwe jaar goed met een nieuwjaarsevenement met impact. Bijvoorbeeld een nieuwjaarsborrel voor je collega's of een nieuwjaarsreceptie voor je relaties. Maar ook als het gaat om een nieuwjaarsontbijt, een nieuwjaarsdiner of een spetterende kick off, ben je bij evenementenbureau Advance Events aan het juiste adres!

Personeelsfeest indian summer
Nazomerfeest in thema indian summer

Waarom een nieuwjaars­borrel organiseren?

De start van een nieuw jaar is dé gelegenheid om elkaar een gezond en voorspoedig nieuwjaar te wensen. Daarnaast is het ook het uitgelezen moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar komend jaar. Hét moment om samen de successen te vieren en het nieuwe jaar goed te beginnen. Kortom, een nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsevent zorgt voor een boost en een knallende start!

Organisatiebureau voor personeelsfeesten

Voor wie ga jij een nieuwjaarsborrel organiseren?

De nieuwjaarsborrel is een evenement dat je zowel intern als extern kunt inzetten. De nieuwjaarsbijeenkomst voor relaties en klanten wordt vaak gevat in een gezellige nieuwjaarsreceptie, terwijl voor interne doelgroepen vaak gekozen wordt voor een kick off event met ter afsluiting een nieuwjaarsborrel. Advance Events kan beide events tot in de puntjes voor je verzorgen, waarbij het niet uitmaakt of je het op eigen locatie organiseert of kiest voor een externe eventlocatie. We bedenken met plezier een pakkend eventconcept waarmee jij indruk maakt.

indian summer festival

Ideeën voor jullie nieuwjaarsbijeenkomst

Weet je al hoe jullie nieuwjaarsbijeenkomst eruit ziet? Wordt het een gezellig nieuwjaarsontbijt met al je collega's, of zijn jullie meer van de nieuwjaarsborrel? Ook een lunch of gezamenlijk nieuwjaarsdiner is een mooie invulling, waarbij het shared dinner tegenwoordig erg populair is en het teamgevoel extra benadrukt. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een nieuwjaarsfestival met diverse foodtrucks. Kortom, er zijn talloze ideeën om jullie nieuwjaarsevent bijzonder te maken! Zullen we eens kennismaken? Dan vertellen we je alles over onze mogelijkheden.

indian summer evenement organiseren

Nieuwjaarsborrel in eigen locatie vrij voor de WKR

Wist je dat evenementen voor eigen medewerkers, die op de werkplek plaatsvinden, buiten de WKR vallen? Hierdoor is er dus geen sprake van de extra heffing waardoor er aardig wat geld wordt bespaard. Advance Events kan iedere bedrijfslocatie omtoveren tot een feestelijke ambiance. Chique en stijlvol of juist stoer en robuust? Alles kan. Binnen een paar uur verbouwen wij jullie magazijn, loods, kantine of kantoor tot een gezellige ruimte voor bijvoorbeeld de nieuwjaarsborrel, het nieuwjaarsontbijt of de jaarlijkse kick off.

Tips om je nieuwjaarsborrel te organiseren

 1. Begin op tijd met het bepalen van de invulling

 2. Zorg voor duurzaamheid en MVO, de trends van 2024

 3. Stem eten en drinken af op de doelgroep

 4. Zorg voor een luchtige aanpak met humor

 5. Koppel een activiteit of experience aan het programma

 6. Zorg voor voldoende tijd om informeel te netwerken

 7. Verstuur je uitnodigingen ruim op tijd

 8. Laat de gasten zich digitaal aanmelden en voorkom 'waste'

Feestavond op eigen locatie indian summer

Teambuilding, games, quizen en meer...

Hoe leuk is het wanneer we jullie nieuwjaarsbijeenkomst elementen inzetten die de teambuilding versterken? Wat dacht je bijvoorbeeld van een op maat gemaakte NieuwjaarsQuiz waarin jullie bedrijf en haar medewerkers de hoofdrol spelen? Of wat dacht je van The Box Game, waarbij de collega's in groepen een soort escaperoom-spel spelen. Ook erg in trek zijn optredens van bijvoorbeeld de zandkunstenaar die de hoofdpunten voor het nieuwe jaar op bijzonder manier in beeld brengt, of een optreden van Björn Kuipers als gastspreker waarbij het voetbal centraal staat. We creëren met plezier een verrassend plan voor jullie nieuwjaarsbijeenkomst.

Onze rol voor jullie nieuwjaarsevent

Ook voor jullie nieuwjaarsborrel of ander soort nieuwjaarsevent maken wij graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt feestidee, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Van locatie tot techniek en van catering tot entertainment, we regelen jouw nieuwjaarsevent van A tot Z. Tijdens de uitvoering zorgen onze eventmanagers ervoor dat er aan alles wordt gedacht, zodat jij zelf zonder zorgen kunt meegenieten. Daar doen wij alles voor!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw nieuwjaarsontbijt, nieuwjaarsborrel, nieuwjaarsdiner of nieuwjaarsfeest? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie jaar kick off? Neem vrijblijvend contact op via telefoon 010 - 7504400 of via onderstaande buttons.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie Nieuwjaarsborrel of jaar kick off

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie nieuwjaarsevenement. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 7504400 of via onderstaande buttons.