fbpx

Uniek! Stel je eigen festival samen!

Dit jaar je collega`s willen verrassen met een spraakmakend bedrijfsevent? Organiseer dan eens een festival op het bedrijf! Compleet met foodtrucks, stretchtenten en heel veel festivalgezelligheid. Van zomer- tot winterfestival, voor collega`s of relaties: mix & match en organiseer het event van het jaar!

Kies zelf welk type festival je wilt gaan organiseren. Vervolgens stel je doormiddel van een keuzemenu je eigen festival samen. Ga je voor een gezellig zomerfestival met foodtrucks en een vette DJ? Of transformeer je deze winter de fabriekshal tot een waar aprés-ski paradijs? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ontvang 10% korting

Bij ons kan je zelf je eigen festival samenstellen. Festival op het Bedrijf helpt je daarbij natuurlijk en geeft je tips en adviezen. Op het parkeerterrein voor de deur of binnen in de fabriekshal: samen creëren wij een onvergetelijk bedrijfsfestival. Benieuwd naar hoe we jouw bedrijfsterrein kunnen ombouwen tot een festivalterrein? Bezoek de website.

Kortingsactie: gebruik kortingscode FOHB, bij het aanvragen van je offerte, en ontvang 10% korting*.

Boek voor 1 augustus je festival op het bedrijf. Lees hier de voorwaarden.

Actievoorwaarden en spelregels 10% kortingsactie Festival op het Bedrijf zomer 2017

  1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de 10% kortingsactie, uitgeschreven in de zomer 2017 door Festival op het bedrijf, onderdeel van Events op het Bedrijf B.V. te Rotterdam.
  2. De 10% kortingsactie is van toepassing op aanvragen voor zakelijke festivalevenementen. Particuliere festivalevents vallen buiten de actie.
  3. De 10% kortingsactie is alleen van toepassingen op nieuwe aanvragen die in de periode van 20 juni tot en met 31 juli 2017 worden gedaan, waarbij het evenement van de aanvraag voor 1 januari 2018 plaatsvindt.
  4. De 10% korting geldt over aankleding, decoraties, dranken, personeel en tafelgarnituren. De 10% korting is niet van toepassing op foodtrucks, entertainment, amusement en tenten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via telefoon 085 – 047 14 87 of per e-mail: festival@ophetbedrijf.nl.

© Copyright - Festival op het Bedrijf