fbpx

VOPAK CHEMIE FAMILIE FESTIVAL

Opdrachtgever: Vopak Chemie
Aantal personen: 400 inclusief kids
Doel: Plezier en tonen van het nieuwe bedrijfspand
Locatie: Familiedag op het parkeerterrein

Ter ere van het nieuwe bedrijfspand verzorgden wij een feestelijke familiedag in festivalsfeer. Op het parkeerterrein werd een groot festivalplein gebouwd, compleet met foodtrucks, festivaltenten en tal van amusement onderdelen.

Gedurende het Familie Festival konden de gasten deelnemen aan de rondleiding door het nieuwe pand. Op het festivalplein was er allerlei amusement. Van een springkussen tot een kidscorner en van een kinderlaboratorium met chemie proeven tot spectaculaire VR-racegames. Vanuit de foodtruck met smokerbarbecue werden heerlijke broodjes pulled pork en hamburgers geserveerd.

Benieuwd naar hoe we bij jouw een Familie Festival op het parkeerterrein kunnen creëren? Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte. Bekijk hieronder de foto’s van dit Familie Festival.

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van festival nieuws en nieuwe festival acties!

Contact of offerte

Wil jij ook een festival op het bedrijf gaan organiseren? Of wil je meer weten over de mogelijkheden, een afspraak maken of een offerte ontvangen? Bel ons via 085 047 1487 of stuur een e-mail naar festival@ophetbedrijf.nl.

Ben jij eigenaar van een leuke foodtruck of een ander product dat ook uitstekend op onze festivals zou passen? Stuur ons dan een e-mail!

© Copyright - Festival op het Bedrijf