fbpx

Specsavers Kerst festival

Opdrachtgever: Specsavers
Aantal personen: 90 personen
Type festival: Kerst Festival
Doel: Kerstviering met het personeel op de eigen locatie
Locatie: Eigen terrein in Huizen

Winterse kerst gezelligheid met warme chocolademelk, winterse foodhuisjes en foodtrucks, festivaldecoraties en lachende mensen. Dit was de setting van het Kerst Festival op de eigen locatie van Specsavers.

De parkeerplaats in Huizen werd volledig omgetoverd tot een festivalplein met gezellige prikverlichting, festivaltent en winterse festivaldecoraties. De DJ speelde de leukste top 40 hits en kerstklassiekers, terwijl de gasten lekkere hapjes en drankjes nuttigden. Een kiekje met de kerstman of toch liever even opwarmen bij de sfeervolle heaters of haardvuurtjes? Kortom, een gezellige samenkomst van al het personeel. Laat de kerst maar komen!

Benieuwd hoe we bij jou een Winter Festival of Kerst Festival kunnen organiseren op de eigen locatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van festival nieuws en nieuwe festival acties!

Contact of offerte

Wil jij ook een festival op het bedrijf gaan organiseren? Of wil je meer weten over de mogelijkheden, een afspraak maken of een offerte ontvangen? Bel ons via 085 047 1487 of stuur een e-mail naar festival@ophetbedrijf.nl.

Ben jij eigenaar van een leuke foodtruck of een ander product dat ook uitstekend op onze festivals zou passen? Stuur ons dan een e-mail!

© Copyright - Festival op het Bedrijf