fbpx

Jubileum Festival

THE GREENERY JUBILEUM FESTIVAL

Opdrachtgever: The Greenery
Aantal personen: 500 personen
Type festival: Jubileum Festival
Doelgroep: telers, klanten en relaties
Doel: bedanken, vieren en informeren
Locatie: relatiedag in de bedrijfshal

Ter ere van het 20-jarig jubileum van The Greenery organiseerde wij een relatiedag. De locatie was een enorme gekoelde fabriekshal die voor de gelegenheid volledig tot festivalplein was omgebouwd.

Na een feestelijke ontvangst volgde een congres waarbij de nieuwste ontwikkelingen en trends van de groenten- en fruitsector nader werd besproken. Er waren verschillende bekende sprekers, waaronder de eigenaar van de Jumbo Supermarkten.

Het officiële gedeelte werd afgesloten met een toost op het 20-jarig bestaan. Hierna was er gelegenheid om deel te nemen aan een rondleiding door het distributiecentrum. Hiervoor hadden wij space-achtige wagentjes ingezet. Aansluitend volgde er een netwerkborrel met verrassende culinaire gerechtjes vanuit de diverse foodtrucks. Het werd weer bevestigd dat een festivalthema uitstekend werkt voor relatie evenementen!

Benieuwd hoe we bij jou een Jubileum Festival in eenfabriekshal kunnen creëren? Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Stel hier je eigen festival samen.

Tips voor  jouw festival op het bedrijf?

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van festival nieuws en nieuwe festival acties!

Contact

Wil jij ook een festival op het bedrijf gaan organiseren? Of wil je meer weten over de mogelijkheden, een afspraak maken of een offerte ontvangen? Bel ons via 085 047 1487 of stuur een e-mail naar festival@ophetbedrijf.nl.

Ben jij eigenaar van een leuke foodtruck of een ander product dat ook uitstekend op onze festivals zou passen? Stuur ons dan een e-mail!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Copyright - Festival op het Bedrijf