fbpx

Nieuwenhuis Winter Wonderland Festival

Opdrachtgever: Nieuwenhuis Groep
Aantal personen: 500 personen
Doel: Opening nieuw bedrijfspand, periodiek holdingfeest en kerst
Locatie: Winter Wonderland Festival op de parkeerplaats en in de bedrijfshal

Dit jaar vierde de Nieuwenhuis Groep Holding niet alleen het kerstfeest met alle collega’s, maar ook de opening van het nieuwe bedrijfspand in Hedel. Dubbel feest dus en de ideale gelegenheid voor een gezellig Winter Wonderland Festival!

Buiten op de parkeerplaats werd onder grote festival stretchtenten een echte Weihnachtsmarkt gecreëerd. Onder het genot van gezellige kerstjingles konden de gasten zelf hun welverdiende kerstpakket bij elkaar shoppen en heerlijke gerechtjes vanuit zeven verschillende foodtrucks nuttigen.

Binnen was de grote fabriekshal helemaal gestyled als een knusse wintersport Stüben, inclusief winterse fotodoeken, houten chalets, ski’s, schapenvachtjes en meer winterse gezelligheid.

Benieuwd naar hoe we bij jou op het bedrijf een gezellig Winter Wonderland Festival op het eigen terrein kunnen creëren? Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van festival nieuws en nieuwe festival acties!

Contact of offerte

Wil jij ook een festival op het bedrijf gaan organiseren? Of wil je meer weten over de mogelijkheden, een afspraak maken of een offerte ontvangen? Bel ons via 085 047 1487 of stuur een e-mail naar festival@ophetbedrijf.nl.

Ben jij eigenaar van een leuke foodtruck of een ander product dat ook uitstekend op onze festivals zou passen? Stuur ons dan een e-mail!

© Copyright - Festival op het Bedrijf