fbpx

lidl vip festival – Winnaars worden beloond!

Opdrachtgever: Lidl
Aantal personen: 50 personen
Type festival: VIP Festival
Doelgroep: Beste vrienden van de winnaar
Doel: Feestje vieren
Locatie: Terrein van de Van Nelle Fabriek

Zaterdag 30 september 2017 organiseerde. wij in samenwerking met Lidl een exclusief VIP festival voor één van de finalisten van het Best Graduates programma. Hier streden 11 high potentials om de titel “BestGraduate 2017”. Met het bereiken van de finale kreeg iedere deelnemer al een te gekke prijs van één van de deelnemende top werkgevers.

Vanuit Lidl was het VIP Festival de te winnen prijs. Voor 50 vrienden van de winnaar hebben wij, op het terrein van de Van Nelle Fabriek, een festivalletje neergezet. Inclusief DJ, foodtruck, open bar en beerpong.

Voorafgaand is het team van Festival op het Bedrijf op pad gegaan om alle inkopen te doen bij een Rotterdams Lidl filiaal. Tot grote hilariteit van de winkelende bezoekers, die wel zagen dat er een leuk feestje in het verschiet lag.

Ook opzoek naar een leuke winactie voor klanten/relaties of gewoon een evenement op het bedrijf willen organiseren?  Stel met een paar klikken je eigen Zomer Festival helemaal naar wens samen en ontvang direct een prijsindicatie in je mail.

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van festival nieuws en nieuwe festival acties!

Contact of offerte

Wil jij ook een festival op het bedrijf gaan organiseren? Of wil je meer weten over de mogelijkheden, een afspraak maken of een offerte ontvangen? Bel ons via 085 047 1487 of stuur een e-mail naar festival@ophetbedrijf.nl.

Ben jij eigenaar van een leuke foodtruck of een ander product dat ook uitstekend op onze festivals zou passen? Stuur ons dan een e-mail!

© Copyright - Festival op het Bedrijf