fbpx

hks familie festival

Opdrachtgever: HKS Metals
Aantal personen: 350 inclusief kids
Soort festival: Familie Festival in de haven
Doel: 25-jarig jubileumfeest
Locatie: familiedag in de haven

Tussen afvalbergen met ijzer, metalen en elektronica-afval werd een plek schoongemaakt en afgezet met hekken. Ter ere van het 25-jarig jubileum creëerden wij een Familie Festival voor de medewerkers van alle vestigingen uit Nederland. Stretchtenten, pagodetentjes met gekleurde dakjes en steigerhout meubilair zorgen voor een feestelijk geheel met een stoer karakter. De grote bergen schroot op de achtergrond zorgden voor een spraakmakend geheel! De medewerkers van het bedrijf verzorgden rondleidingen over het terrein. Een uniek kijkje in het bedrijf voor de families! Muziek, (kinder)amusement en food items vanuit foodtrucks – aan alles was gedacht!

Benieuwd hoe we bij jou een familiedag op een bedrijfsterrein of in de haven kunnen creëren? Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van festival nieuws en nieuwe festival acties!

Contact of offerte

Wil jij ook een festival op het bedrijf gaan organiseren? Of wil je meer weten over de mogelijkheden, een afspraak maken of een offerte ontvangen? Bel ons via 085 047 1487 of stuur een e-mail naar festival@ophetbedrijf.nl.

Ben jij eigenaar van een leuke foodtruck of een ander product dat ook uitstekend op onze festivals zou passen? Stuur ons dan een e-mail!

© Copyright - Festival op het Bedrijf