fbpx

ThE GREENERY OPENINGSFESTIVAL

Opdrachtgever: The Greenery
Aantal personen: 400 personen
Type festival: Openingsfestival
Doelgroep: Relaties, telers en collega’s
Aanleiding: Officiële opening van het pand
Locatie: Openingsfeest op het parkeerterrein

Ter ere van de opening van het nieuwe zachtfruitcentrum van The Greenery in Breda organiseerden wij een openingsfeest op het parkeerterrein. In een grote aluhal-partytent creëerden wij een lentesfeer en werd het thema “Proef de Lente” extra benadrukt met een groots kookweiland.

De gasten genoten van divers culinair amusement met uiteraard de eerste asperges van het land! Na de officiële opening en toost was er voor de gasten de gelegenheid om deel te nemen aan een rondleiding. De dag werd dansend afgesloten tijdens een spraakmakend openingsfeest met optredens van nationaal talent!

Benieuwd naar hoe we bij jou een openingsfeest in festivalsfeer op het parkeerterrein kunnen creëren? Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van festival nieuws en nieuwe festival acties!

Contact of offerte

Wil jij ook een festival op het bedrijf gaan organiseren? Of wil je meer weten over de mogelijkheden, een afspraak maken of een offerte ontvangen? Bel ons via 085 047 1487 of stuur een e-mail naar festival@ophetbedrijf.nl.

Ben jij eigenaar van een leuke foodtruck of een ander product dat ook uitstekend op onze festivals zou passen? Stuur ons dan een e-mail!

© Copyright - Festival op het Bedrijf