fbpx

Food, drinks and foodtrucks

Food, drinks and foodtrucks; lekker eten en drinken is een must op ieder bedrijfsfestival. Festival op het Bedrijf werkt samen met de leukste en lekkerste foodtrucks die er zijn. Van poffertjes Daf tot bratwurst Mercedes en van pulled Pork Citroën tot pizza Piaggio. Er zijn zo’n 20 verschillende foodtrucks die je in kunt zetten. Ideaal voor je personeelsfestival, familiefestival, winterfestival of zelfs je festival voor relaties.

Unieke food invullingen

Daarnaast hebben wij een uniek aanbod aan ‘do it your self’ food-stations en ‘grab and go’ foodhuisjes. Kortom; de culinaire keuze is reuze! Wanneer je tijdens het samenstellen via onze website de bouwsteen “foodtrucks” aanvinkt, ontvang je van ons een overzicht van meerdere foodtrucks, food-stations en foodhuisjes waaruit je zelf een keuze kunt maken.

Van zomerbiertje tot lemonade bar

Ook op het gebied van dranken hebben we alles in huis. Van ijskoude zomer- of winterbiertjes in zinken teilen met crushed-ice tot kleine flesjes biologische fruitsappen. En natuurlijk ook de bekende Lemonade Bar met glazen jars verfrissende fruitlimonades. Ook voor de koffie en thee voorziening hebben wij diverse creatieve invullingen; van de barista Piaggio tot het theetuintje.

Stel hier je eigen festival samen.

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van festival nieuws en nieuwe festival acties!

Contact of offerte

Wil jij ook een festival op het bedrijf gaan organiseren? Of wil je meer weten over de mogelijkheden, een afspraak maken of een offerte ontvangen? Bel ons via 085 047 1487 of stuur een e-mail naar festival@ophetbedrijf.nl.

Ben jij eigenaar van een leuke foodtruck of een ander product dat ook uitstekend op onze festivals zou passen? Stuur ons dan een e-mail!