fbpx

The Greenery Familie Festival

THE GREENERY FAMILIE FESTIVAL

Opdrachtgever: The Greenery
Aantal personen: 1.200 inclusief kids
Type festival: Familiedag in festivalsfeer
Doel: Open dag op het distributiecentrum
Locatie: Bedrijfshal

Ter ere van het 20-jarig jubileum van The Greenery verzorgden wij een familiedag helemaal in festivalsfeer. Voor dit Familie Festival werd een koelcel van 2500 m2 omgebouwd tot festivalplein. Binnen plaatsten wij zelfs een festivaltent.

Ter decoratie gebruikten we groenten en fruit van onze opdrachtgever en de gasten genoten volop van diverse foodtrucks, verrassend entertainment en amusement. Tevens werden er rondleidingen georganiseerd door het distributiecentrum, waarmee de families van de medewerkers een uniek kijkje in het bedrijf kregen! De foto’s zeggen genoeg… Het was een geweldige familiedag op het bedrijf!

Benieuwd hoe we bij jou een familiedag in festivalsfeer kunnen creëren? Je kan op de site ook zelf het festival samenstellen via de festivalbouwstenen. Meer weten? Je kunt ons festivalteam bereiken via telefoonnummer 085-0471487.

Stel hier je eigen festival samen.

Tips voor  jouw festival op het bedrijf?

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van festival nieuws en nieuwe festival acties!

Contact

Wil jij ook een festival op het bedrijf gaan organiseren? Of wil je meer weten over de mogelijkheden, een afspraak maken of een offerte ontvangen? Bel ons via 085 047 1487 of stuur een e-mail naar festival@ophetbedrijf.nl.

Ben jij eigenaar van een leuke foodtruck of een ander product dat ook uitstekend op onze festivals zou passen? Stuur ons dan een e-mail!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Copyright - Festival op het Bedrijf