fbpx

familiedag festival met eigen pretpark

Opdrachtgever: Van iperen
Aantal personen: 500 volwassenen en 100 kinderen
Type festival: Familie Festival
Doelgroep: Medewerkers met partners en kinderen
Doel: Medewerkers en het thuisfront bedanken, extra
betrokkenheid creëren, onderlinge band verstevigen
Locatie: Recreatieoord de Binnenmaas

Unieke familiedag in festivalthema… De wens van de klant was duidelijk: we willen graag een supergezellige familiedag festival organiseren, maar willen dit keer een pretpark dat helemaal voor ons zelf is! Met die opdracht gingen wij aan de slag en kwamen vervolgens met het concept “Van Iperen Familiedag Festival“. Ruim 600 medewerkers, partners en kinderen genoten van een dag vol plezier en gezelligheid.

Op het veld in het bos werd een festivalplein gemaakt met diverse festivaltenten. Gedurende de familiedag was er op het festivalterrein van alles te beleven. Van draaimolen tot springkussen en van boogschieten tot de bunjitrampoline. Ook voor de volwassenen waren er diverse activiteiten zoals een greenscreen photostudio en een creatieve workshop met Ibiza-armbandjes maken. Bijzonder was het lasergame dat op het veld ernaast plaatsvond.

De prachtige omgeving, uniek amusement en entertainment, verrassende catering met foodtrucks en een barbecue ter afsluiting, maakten het feest onvergetelijk!

Benieuwd hoe we bij jou een Familie Festival in een fabriekshal kunnen creëren? Meer weten? Je kunt ons festivalteam bereiken via telefoonnummer 085-0471487. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van festival nieuws en nieuwe festival acties!

Contact of offerte

Wil jij ook een festival op het bedrijf gaan organiseren? Of wil je meer weten over de mogelijkheden, een afspraak maken of een offerte ontvangen? Bel ons via 085 047 1487 of stuur een e-mail naar festival@ophetbedrijf.nl.

Ben jij eigenaar van een leuke foodtruck of een ander product dat ook uitstekend op onze festivals zou passen? Stuur ons dan een e-mail!

© Copyright - Festival op het Bedrijf