fbpx

Over ons

Wij organiseren bedrijfsfestivals! De ene keer betreft het een zomerfestival als alternatief voor de zomerbarbecue, de andere keer is het een Open Dag Festival ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van een fabriek. Of het nu gaat om 100 of 1.000 gasten maakt voor ons geen verschil. Wij zorgen ervoor dat jullie festival onvergetelijk wordt!

We werken met een systeem waarbij jij het basis festivalarrangement zelf helemaal naar wens kunt uitbreiden met de zgn. “festival-bouwstenen”. Je hebt alles dus volledig in eigen hand, ook het budget.

Ons kantoor en magazijnen bevinden zich in Schiedam, maar we werken door heel Nederland. We hebben zelf een grote hoeveelheid festivalmaterialen, die ook voor jouw bedrijfsfestival worden ingezet. Daarnaast werken we samen met vaste toeleveranciers, foodtruck-eigenaren en festival-tentleveranciers, waardoor geen vraag ons te gek is.

Heb je interesse om een festival te organiseren en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Bel ons op telefoon 010 – 750 4400 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Met feestelijke groet,
Team Festival op het Bedrijf

Ken je onze zusterlabels al?
www.advance-events.nl – evenementenbureau voor live en online events
www.event-at-home-box.nl – voor online borrelboxen en eventpakketten