fbpx

Over ons

Wij organiseren bedrijfsfestivals! De ene keer betreft het een zomerfestival als alternatief voor de zomerbarbecue, de andere keer is het een Open Dag Festival ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van een fabriek. Of het nu gaat om 100 of 1.000 gasten maakt voor ons geen verschil. Wij zorgen ervoor dat jullie festival onvergetelijk wordt!

We werken met een systeem waarbij jij het basis festivalarrangement zelf helemaal naar wens kunt uitbreiden met de zgn. “festival-bouwstenen”. Je hebt alles dus volledig in eigen hand, ook het budget.

We werken landelijk en ons kantoor en magazijn (van ruim 1000 vierkante meter!) bevinden zich in Schiedam. We hebben een enorme hoeveelheid festivalmaterialen die ook voor jou bedrijfsfestival worden ingezet. Daarnaast hebben we vaste samenwerkingsovereenkomsten met tal van toeleveranciers, foodtruck-eigenaren en festival-tentleveranciers, waardoor geen vraag ons te gek is.

Heb je interesse om een festival te organiseren en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Bel ons op telefoon 085 – 047 14 87 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Met feestelijke groet,
Team Festival op het Bedrijf

Marina, Arie, Liza-Mari, Romana, Vincent,
Joy, Romy, Artem en Arjan.

  • Uniek – zelf je festival bouwstenen kiezen
  • Transparant – zelf de prijs in de hand
  • Snel – binnen 2 dagen offerte in huis
  • Ontzorgt – alles wordt voor je geregeld
  • Eigentijds – toegankelijk, gezellig en voor ieder wat wils

© Copyright - Festival op het Bedrijf