fbpx

Over ons

Wij organiseren bedrijfsfestivals! De ene keer betreft het een zomerfestival of barbecuefestival, de andere keer is het een Open Dag festival of een Jubileumfestival. Of het nu gaat om 100 of 1.000 gasten maakt voor ons geen verschil. Wij zorgen ervoor dat jullie festival echt onvergetelijk wordt!

We werken met een systeem waarbij jij het basis festivalarrangement zelf helemaal naar wens kunt uitbreiden met “festival-bouwstenen”. Je hebt alles dus volledig in eigen hand, ook het budget. We creëren ook van een maatwerk festivsl, afgestemd op de wensen van de klant.

We werken door heel Nederland. We hebben zelf een grote hoeveelheid festivalmaterialen, die ook voor jouw bedrijfsfestival worden ingezet. Daarnaast werken we samen met vaste toeleveranciers, foodtruck-eigenaren en festival-tentleveranciers, waardoor geen vraag ons te gek is.

Heb je interesse om een bedrijfsfestival te organiseren en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Bel ons op telefoon 010 – 750 4400 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Met feestelijke groet,
Team Festival op het Bedrijf

Ken je onze zusterlabels al?
www.advance-events.nl – evenementenbureau voor live en online events
www.event-at-home-box.nl – voor online borrelboxen en eventpakketten, filmpakketten en koffie- en thee geschenken.