fbpx

Nieuws

online-kerstmarkt-kerstfestival-borrelshow-virtueel-digitaal

Nieuw: online Kerstmarkt met Kerstfestival Borrelshow!

Nieuw! De online Kerstmarkt met Kerstfestival Borrelshow – de oplossing voor een Coronaproof Kerstborrel of eindejaarsfeest! De afgelopen maanden is door diverse partijen keihard gewerkt om dit superidee op tijd klaar te krijgen en het is gelukt! In samenwerking met MorethanGifts en ons zusterbedrijf Advance Events, presenteren wij een geweldige combinatie van een virtuele Kerstmarkt en een interactieve online live Kerstfestival Borrelshow.

virtuele-kerstmarkt-online-borrelshow-kerstfestival-kerstborrel

Combinatie tussen Virtuele Kerstmarkt en Borrelshow

Op de online Kerstmarkt kunnen je collega’s, in een sfeer van een gezellig Kerstplein, bij diverse virtuele kraampjes zelf het Kerstpakket bij elkaar shoppen. Ideaal en altijd succesvol! Daarnaast krijgt men met de online Kerstfestival Borrelshow een 1,5 uur durende spectaculaire live-show, vol met interactie! De show bevat onder andere allerlei hilarische festival-challenges, een verrassende Kerstquiz en natuurlijk de Leukste Kersthits, waarbij je uit volle borst kunt meezingen. Deze online Kerstfestival BorrelShow wordt opgenomen in één van de eigen studio’s en is voorzien van maatwerk. Er zijn overigens nog tal van andere online team-activiteiten mogelijk.

kerstmarkt-winterfestival-winterfeest-online-winterborrel-wintermeisjes

Verrassende Kerst-Borrelbox

Vooraf krijgen je medewerkers een verrassende Kerstborrelbox van Event@Home Box thuisgestuurd. In deze borrelbox zitten niet alleen lekkere hapjes en drankjes, maar ook diverse Festivalitems waarmee je thuis de juiste Kerstfestivalsfeer kunt creëren. Ook zitten er onderdelen in de borrelbox die je tijdens de interactieve delen van de show nodig hebt.

https://event-at-home-box.nl/kerstpakketten/

Kerstpakketten

Wil je toch liever een Kerstpakket aan je collega’s uitreiken? Geen probleem, want ook als het gaat om stijlvolle Kerstpakketten met beleving, ben je bij ons zusterbedrijf Event@Home Box aan het juiste adres. Bekijk hier alle Kerstpakketten.

Interesse en offerte ontvangen?

Heb je interesse in een online Kerstmarkt met Kerstfestival Borrelshow? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je kunt ons ook bellen via telefoon 085 – 047 1487.

N.B. De aanvragen voor de online Kerstshow en Kerstprogramma’s lopen enorm hard. Zorg dat je er op tijd bij bent! Plaats vandaag nog je reservering, zodat jullie Kerstfeest gegarandeerd is.

© Copyright - Festival op het Bedrijf