fbpx

Nieuws

Festival-at-home-box-gift

NIEUW! DE FESTIVAL@HOME BOX

Festival@Home Box

festival-at-home-box

Ben je op zoek naar een leuk alternatief voor het bedrijfsfestival, open dag of open huis dat door Corona helaas niet kan doorgaan? Of ben je op zoek naar een verrassend geschenk waarmee je je medewerkers extra in het zonnetje kan zetten? Of zoek je een alternatief voor de zomerbarbecue of de zomerborrel? Dan is de Festival@Home Box zeker is voor jou! Festival op het Bedrijf heeft een nieuw zusje: de Event@Home Box. Onder dit label worden verschillende geschenkboxen op de markt gebracht. De boxen zijn ideaal als alternatief voor live-events die niet door kunnen gaan. Daarnaast worden de boxen veel gebruikt als extraatje bij bijvoorbeeld een online pubquiz, een webinar of een online seminar.

Gezamenlijk hebben we ook een speciale Festival@Home Box gemaakt, waarbij de gasten thuis kunnen genieten van een eigen festivalsfeer. Compleet met eten, drinken, online entertainment, een Spotify festival playlist en heel veel fun! De Festival geschenkboxen zijn er in diverse formaten: van brievenbusbox tot aan luxe geschenkdoos. Daarnaast is het ook mogelijk maatwerk boxen, speciaal afgestemd op jullie bedrijf, samen te stellen. Het is zelfs mogelijk verspakketten te maken. Alle pakketten worden in een veilige omgeving verpakt en vervolgens contactloos bij de gasten thuis afgeleverd via Post.nl of de Pakketservice. Ga naar www.event-at-home-box.nl voor informatie over de mogelijkheden.

festival-at-home-box-small

VrijMiBo@Home BOX

De vrijdagmiddagborrel, ofwel de VrijMiBo, is een niet weg te denken onderdeel op kantoor. Maar nu veel mensen vanuit huis werken, zou het toch heel leuk zijn om toch een gemeenschappelijke VrijMiBo te organiseren, terwijl iedereen gewoon lekker thuis zit. Met de VrijMiBo@Home Box kan dat! Een lekker wijntje, een rijk gevuld borrelplankje met culinaire verrassingen en zelfs een Spotify playlist met goede muziek. En via de computer kunnen we alle deelnemers zelfs laten inloggen, zodat men elkaar kan zien en spreken.

Familiedag@Home BOX

De naam zegt het al: een verrassingsbox voor het gezin. Voor jong en oud zit er van alles in de box. Natuurlijk lekker eten en drinken, maar bijvoorbeeld ook vouchers waarmee je online een escaperoomspel kan spelen of een virtueel bezoek aan een dierentuin kan brengen. We maken een maatwerk invulling die helemaal bij jullie bedrijf past.

INFORMATIE OF OFFERTE

Wil je meer weten over de Festival@Home Box? Vul het contactformulier in of bel de salesafdeling via 010-7504401. 

© Copyright - Festival op het Bedrijf