Kerstfeest op het bedrijf

Organiseer een kerstfeest op het bedrijf in festivalsfeer.

Ho ho ho! Merry Christmas! De koude wintermaanden staan voorlopig nog niet voor de deur, maar de datum voor het kerstfeest staat al in menig agenda omcirkeld. Of je nu een kerstfeest, kerstborrel, kerstmarkt of kerstontbijt organiseert op het bedrijf: een kerstfeest in festivalsfeer kan altijd. Knusse houten kerstkraampjes, vuurkorven, dennenbomen en een lekkere warme kleden! Het winter festival is op en top gezelligheid!

Een kerstfeest op het bedrijf organiseren voor het personeel: de ideale gelegenheid om gezamenlijk het jaar feestelijk af te sluiten. Met de organisatie van jouw winter festival helpen wij je graag op weg. Het is zelfs mogelijk het winter festival te combineren met een kerstmarkt voor bedrijven. Benieuwd hoe we jullie kerstfeest vormgeven als een spectaculair winter festival? Maak hieronder een keuze en stel zelf je kerstfestival of winterfestival samen.

Jij zoekt het! Wij hebben het in huis voor jouw kerstfeest!

Heb je al aan de onderstaande items gedacht voor jouw winterborrel op het bedrijf?

” Bij Independer vieren we het kerstfeest op het bedrijf.
Gezellig ‘thuis’ in ons eigen pand. Sfeervol & intiem! “

Loes Hekel-Krähe – Independer

Tips voor  jouw festival op het bedrijf?

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van festival nieuws en nieuwe festival acties!

Contact

Wil jij ook een festival op het bedrijf gaan organiseren? Of wil je meer weten over de mogelijkheden, een afspraak maken of een offerte ontvangen? Bel ons via 085 047 1487 of stuur een e-mail naar festival@ophetbedrijf.nl.

Ben jij eigenaar van een leuke foodtruck of een ander product dat ook uitstekend op onze festivals zou passen? Stuur ons dan een e-mail!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Copyright - Festival op het Bedrijf