fbpx

Nieuws

Kerstborrel of eindejaarfeest in Winter Wonderland Festival sfeer

Kerstborrel of Eindejaarbijeenkomst – het Winter Wonderland Festival

Wil je een Winter Wonderland Festival als Kerstborrel of Eindejaarbijeenkomst organiseren? Festival op het Bedrijf kan je dan zeker helpen! We hebben een gezellig Winter Wonderland Festival als Kerstborrel of Eindejaarbijeenkomst samengesteld, waarbij je samen met je collega’s het jaar afsluit in de Winter Wonderland sfeer. Duizenden lichtjes, haardvuur, houten berghutjes met lekkere winterse lekkernijen, grote fotodoeken met winterdecors, sneeuw, sledes, ski’s… het is er allemaal.

Sfeervol Kerst- of Winterplein

We creëren binnen enkele uren een sfeervol winterplein, voorzien van festivaltenten, sfeerverlichting, aankleding, decoratie en meubilair. Tijdens de Kerstborrel of Eindejaarbijeenkomst in Winterfestivalsfeer zorgen we voor lekkere catering met gerechten die helemaal passen wij de Kerst en Wintersfeer. Daarnaast zorgen we tijdens de Kerstborrel of Eindejaarbijeenkomst voor gezellige muziek en leuk amusement. Het wordt een supergaaf evenement in Kerst- of Wintersferen die je niet snel zal vergeten!

Winter Wonderland inrichting in 2 sferen mogelijk

De Winter Wonderland Sfeer kunnen we in 2 vormen neerzetten. Als eerste de Cosy sfeer. Dit is een sfeer met warme gezelligheid, kaarslicht, knus en huiselijk. Je kunt ook kiezen voor de Icy sfeer, die veel moderner, eigentijdser en zelfs een tikkeltje trendy oogt. We zijn benieuwd welke aankledingsfeer jouw voorkeur heeft.

Festivaltent buiten of festivalplein binnen

Er zijn twee mogelijkheden. Op jullie parkeerterrein of het grasveld naast het pand, kunnen wij sfeervolle stretchtenten plaatsen met houten palen en canvas doeken in zandkleur. Maar mogelijk hebben jullie binnen in het pand ook voldoende ruimte, bijvoorbeeld een groot magazijn of loods. In dat geval creëren wij binnen een gezellige Winter Wonderland setting.

Offerte voor jullie Kerstfeest, Eindejaarsbijeenkomst of Nieuwjaarevent

Uiteraard is dit concept ook uitstekend te gebruiken voor een nieuwjaarevenement, een nieuwjaarsborrel of een kick-off event aan het begin van het jaar. Ben je benieuwd wat wij voor jullie Winter Wonderland Festival als Kerstborrel of Eindejaarbijeenkomst kunnen betekenen? We maken graag een vrijblijvende offerte voor jullie kerstfeest, eindejaarsevent of nieuwjaarsborrel. Bel ons op telefoon 085 – 047 14 87 of vul het contactformulier in. Je kunt ook via deze pagina direct zelf je offerte samenstellen.

© Copyright - Festival op het Bedrijf