fbpx

Nieuws

kerstevenement of eindejaarsevenement

Kerstfeest of Eindejaarsevenement in gezellige Winter Wonderland sferen

Kerstevenement of eindejaarsevenement in een unieke Winter Wonderland sfeer? Een super gezellige invulling voor het kerstevenement of het eindejaarsevenement! Festival op het Bedrijf heeft een stijlvol arrangement samengesteld, waarbij je samen met je collega’s het jaar afsluit in de Winter Wonderland sfeer. Duizenden lichtjes, houten berghutjes met lekkere winterse lekkernijen, grote fotodoeken met winterdecors… het is er allemaal.

We bouwen jullie bedrijfshal, kantine of magazijn binnen enkele uren om tot een heuse feestzaal, voorzien van sfeerverlichting, aankleding, decoratie en meubilair. Tijdens het evenement zorgen we voor creatieve catering, waarbij we gebruik maken van leveranciers uit jullie eigen regio. Daarnaast zorgen we voor gezellige muziek en leuk amusement. Het wordt een feest dat je niet snel zal vergeten!

Ben je benieuwd wat wij voor jullie kerstevenement kunnen betekenen? We maken graag een vrijblijvende offerte gebaseerd op jullie wensen. Bel ons op telefoon 085 – 047 14 87 of vul het contactformulier in. Je kunt ons inzetten voor kerst- en eindejaarsevenementen vanaf 100 personen. Ons bedrijf is gevestigd in de regio Rotterdam.

Heb je dit jaar iets minder budget te besteden? Dan is het Kerstborrel-arrangement wellicht is voor jullie!

© Copyright - Festival op het Bedrijf