fbpx

Nieuws

hoe-milieubewust-is-jullie-bedrijfsfestival

Hoe milieubewust is jullie bedrijfsfestival

Festivals kenmerkten zich tot voor kort door velden vol met lege plastic glazen en plastic patatbakjes. De laatste tijd is er echter een duidelijke verandering zichtbaar. Organisatoren, bierbrouwers,  foodtruckexploitanten maar ook de bezoekers zelf willen dit niet meer! Niemand wil nog geassocieerd worden met de plastic afvalsoep. Ook tijdens bedrijfsfestivals is die trend zichtbaar.

Festival op het Bedrijf is meer dan ooit milieubewust bezig. Zo zijn alle disposableglazen biologisch afbreekbaar. Daarnaast kunnen de opdrachtgevers van bedrijfsfestivals, tegen een geringe meerprijs, ook kiezen voor festivalglaswerk, dat vervolgens wordt schoongemaakt met een biologisch afbreekbaar afwasmiddel. Soms wordt ook gekozen voor hardplastic glazen die meerdere festivals gebruikt kunnen worden.

Tijdens de bedrijfsfestivals georganiseerd door Festival op het Bedrijf wordt er verder gewerkt met biologische foodbordjes en houten bestek. Voor de techniek gebruiken we vooral led-verlichting en we proberen het transport zoveel mogelijk te combineren. Het moederbedrijf van Festival op het Bedrijf is lid van MVO Nederland en steunen wij diverse goede doelen.

Ook in de publieksfestivals is men steeds milieubewuster. Een leuk artikel hierover schreef het evenementenplatform Events.nl recentelijk. Bekijk het bericht.

© Copyright - Festival op het Bedrijf