fbpx

Nieuws

winterfestival-winterfeest-winterborrel-wintermeisjes

Het Winterfestival – op en top gezelligheid!

We zitten nog midden in de zomer, maar de winterperiode komt met grote stappen dichterbij. Wie weet willen jullie dit jaar wel een gezellig winterfestival organiseren als invulling voor het eindejaarsfeest of personeelsfeest. Het Winterfestival – op en top gezelligheid voor jong en oud! Festival op het Bedrijf heeft een supergezellig Winterfestival arrangement samengesteld, waarmee je je collega’s zeker zult verrassen.

Het basis-arrangement bestaat al uit alle zaken die ook jouw festival tot een succes maken. Met de verschillende festival-bouwstenen kun je het festival helemaal naar wens uitbreiden met allerlei toevoegingen. Er zijn tal van cateringonderdelen zoals foodtrucks, koek & sopie kraampje, Gluhwein en bijvoorbeeld poffertjes. Maar ook wanneer het gaat om entertainment en amusement is er van alles beschikbaar. Bijvoorbeeld een curlingbaan, boomstamzagen & spijkerslaan, bierpulsjoelen, ijspegelvangen, ski-simulator etc..

Bezoek de Winterfestival informatiepagina en maak je eigen festival compleet. Vraag een offerte aan en laat je verrassen! Je kunt ons natuurlijk ook even bellen via telefoon 085 – 047 14 87.

 

© Copyright - Festival op het Bedrijf