fbpx

DJ op jullie bedrijfsfestival

Een DJ op jullie eigen bedrijfsfestival is onmisbaar! Of je nu een DJ met booth, een mobiele DJ of een wel hele bijzondere DJ in een volkswagen bus kiest: het zorgt gegarandeerd voor een vrolijke noot op jullie bedrijfsfestival! 

Lekker achtergrondmuziekje, swingen op fijne deuntjes of uit je dak gaan op hedendaagse hits. Wie houdt er niet van? Onze DJ`s zetten de juiste toon, geheel passend bij de gelegenheid en de doelgroep. Een DJ op het bedrijfsfeest kan in allerlei vormen, kleuren en maten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Wij veranderen jullie parkeerterrein in een heus festivalterrein: een DJ op het bedrijfsfeest kan dan ook niet ontbreken! Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

DJ op je eigen festival

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van festival nieuws en nieuwe festival acties!

Contact of offerte

Wil jij ook een festival op het bedrijf gaan organiseren? Of wil je meer weten over de mogelijkheden, een afspraak maken of een offerte ontvangen? Bel ons via 085 047 1487 of stuur een e-mail naar festival@ophetbedrijf.nl.

Ben jij eigenaar van een leuke foodtruck of een ander product dat ook uitstekend op onze festivals zou passen? Stuur ons dan een e-mail!

© Copyright - Festival op het Bedrijf