fbpx

Nieuws

Foodtruck-pomms-friettruck-festival

De lekkerste Foodfestivals in Rotterdam

Ben jij liefhebber van foodfestivals en wil je weten waar in Rotterdam de komende tijd de leukste en vooral lekkerste foodfestivals zijn? De website van Rotterdam Festivals geeft een volledig overzicht van alle foodfestivals die er de komende tijd in de regio Rotterdam zijn.

Je eigen foodtruck festival op het bedrijf
Foodtrucks, muziek en heel veel gezelligheid. Een festival is altijd leuk! Wist je dat wij ook voor personeelsfeesten en bedrijfsfeesten diverse leuke festivalconcepten brengen. Bijvoorbeeld het Familiefestival voor een Open Dag, het Winterfestival als eindejaarsfeest of het Bedrijfsfestival bij een bedrijfsjubileum.

ijsco's foodtrucks Open-dagfestival foodstations cocktailbar

Het Foodfestival 
Eigenlijk zegt de naam al direct wat het is: een festival dat vooral draait om het eten. Diverse foodtrucks en foodstations presenteren op het festival een keur aan internationale festivalgerechten. Denk aan take-away items zoals een broodje hamburger of pulled pork, maar ook speciale gerechten komen voorbij. Van sushi tot flammkuchen en van groente smoothie tot bijzondere Italiaanse ijscreaties. De onderdelen die je kunt afhalen bij de foodtrucks zijn vaak niet bedoeld als volledige maaltijd. Dit geeft je de gelegenheid om tijdens het foodtruck festival meerdere gerechten te proeven! Er is altijd voor ieder wat wils!

Rotterdam Festivals
Wil je meer weten over de foodfestivals in Rotterdam? Ga naar www.rotterdamfestivals.nl en zoek je favoriete foodfestival. Op de homepage van Rotterdam Festival krijg je een overzicht van alle festivals in Rotterdam.

© Copyright - Festival op het Bedrijf