fbpx

Nieuws

winterfestival-winterfeest-bedrijfsfestival-eindejaarsfeest-stretchtent

CORONAPROOF BEDRIJFSFESTIVAL ORGANISEREN

Coronaproof bedrijfsfestival organiseren

Na al die maanden snakt iedereen ernaar elkaar weer op een gezellige manier live te mogen begroeten. Bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsfestival op het eigen bedrijf. Een Coronaproof bedrijfsfestival organiseren is in veel gevallen weer mogelijk, mits er wordt voldaan aan de strenge Coronavoorwaarden. Per regio zijn deze verschillend, dus vooraf zullen we altijd eerst een inventarisatie doen.

Natuurlijk is niet alleen een bedrijfsfestival mogelijk. Ook een Winterborrel met foodtrucks kan. Of wat dacht je van een winterse get-together? Maar realiseer je dat de RIVM voorschriften zomaar kunnen wijzigen en het event geen doorgang mag vinden. Je kunt dan op het laatste moment besluiten alsnog voor een online event te gaan, maar bepaalde kosten voor het live event zullen we moeten doorberekenen.

bedrijfsfestivals-tot-100-personen-vanaf-1-juli-toegestaan

Speciale Kerst- en Winterfestivals

Voor dit jaar hebben wij besloten om twee soorten Winter Wonderland Festivals te brengen. De eerste is het Cozy Winter Event, dat zich kenmerkt door gezelligheid en warmte. De tweede mogelijkheid is het Icy Winter Event, dat een veel eigentijdser en trendy uitstraling heeft. In beide gevallen vindt het event zoveel mogelijk buiten plaats en zorgen wij voor stretchtenten, terrasheaters en extra overkappingen. Ook de bar wordt overdekt en we maken gebruik van foodtrucks. Wat het weer ook wordt, jullie Coronaproof Winterfestival of Kerstfestival wordt reuze gezellig!

Feest op 1,5 meter afstand

Onze Coronaproof bedrijfsfestivalarrangementen gebaseerd op een festivalplein dat we buiten creëren. Indien mogelijk betrekken we een loods of magazijn, dat met een grote overheaddeur aan het Festivalplein grenst, bij het evenement. Jullie eigen festivalplein wordt conform de Coronavoorschriften ingericht met sfeervol terrasmeubilair, waarbij we uiteraard de 1,5 meter afstand waarborgen. Verder zorgen we tijdens jullie Coronaproof bedrijfsevent voor alle maatregelen die nodig zijn. We zorgen ervoor dat we aan alle voorwaarden van het RIVM voldoen.

Coronaproof bedrijfsfestival als event organiseren

Coronaproof cateringarrangement – culinair entertainment

Ook de catering van jullie Kersfestivalof Winterfestival is helemaal Coronaproof. Met onze speciale airline trolley en diverse foodtrucks brengen we verrassend culinair entertainment. Onze culinaire partners hebben echt hele gave winterconcepten bedacht, die uitstekend passen bij een Coronaproof cateringassortiment.

Toch liever online?

wil je toch liever op safe gaan en zoek je een online variant? Hele leuke digitale bedrijfsuitjes vind je op de online uitjespagina van ons zusterbedrijf Advance Events. Wil je een virtuele Kerstmarkt? Ook dat kan tegenwoordig! Bekijk ter inspiratie de Online Kerstmarkt met Kerstfestival Borrelshow. En als je op zoek bent naar gave Kerstpakketten, bekijk dan de Thema Kerstpakketten van ons zusterbedrijf Event@Home eens.

online-kerstmarkt-kerstfestival-borrelshow-virtueel-digitaal

Offerte voor jullie Coronaproof bedrijfsfestival

Ben je benieuwd op welke wijze wij jullie Coronaproof bedrijfsfestival kunnen organiseren? Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen voor jullie bedrijfsfestival, personeelsbijeenkomst, borrel, barbecue of zomerse get together? Bel ons kantoor via telefoon 085 – 047 1487 of vraag online direct een offerte aan.

© Copyright - Festival op het Bedrijf