fbpx

Nieuws

Open dag op het bedrijf

CORONAPROOF BEDRIJFSFESTIVAL ORGANISEREN

Coronaproof bedrijfsfestival organiseren

Na al die maanden snakt iedereen ernaar elkaar weer op een gezellige manier live te mogen begroeten. Bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsfestival op het eigen bedrijf. En het kan weer! Samen met Festival op het Bedrijf kan je vanaf 1 juli tot 250 personen een Coronaproof bedrijfsfestival organiseren! Veilig, super gezellig en natuurlijk bij jullie op het eigen bedrijf!

Natuurlijk is niet alleen een bedrijfsborrel mogelijk. Ook een personeelsbijeenkomst met bijvoorbeeld een barbecue of foodtrucks kan. Of wat dacht je van een zomerse get-together? Speciaal voor dit soort zomerse bedrijfsfestivals hebben wij diverse arrangementen gemaakt die helemaal Coronaproof zijn. Dus voor een Coronaproof borrel, een Coronaproof barbecue, een Coronaproof zomerevent of een Coronaproof personeelsevent moet je bij Festival op het Bedrijf zijn!

bedrijfsfestivals-tot-100-personen-vanaf-1-juli-toegestaan

Bedrijfsborrel of personeelsevent op eigen locatie

De meeste arrangementen voor bedrijfsborrels en bedrijfsbarbecues, zijn gebaseerd op een Festivalplein dat we buiten bij jullie eigen locatie creëren. Zo bouwen we bijvoorbeeld jullie parkeerterrein, grasveld of logistieke binnenplaats om tot een gezellig Coronaproof terras. Bij slecht weer voorzien we in sfeervolle stretchtenten of grote terrasoverkappingen en als het koud is zorgen we voor terrasheaters en extra fleecedekens. Wat het weer ook wordt, jullie Coronaproof bedrijfsfestival wordt reuze gezellig!

Feest op 1,5 meter afstand

Omdat uit onderdoek naar voren komt dat je buiten de minste kans op besmetting hebt, zijn onze Coronaproof bedrijfsfestivalarrangementen gebaseerd op een festivalplein dat we buiten creëren. Indien mogelijk betrekken we een loods of magazijn dat met een grote overheaddeur aan het Festivalplein grenst, bij het evenement. Jullie eigen festivalplein wordt conform de Coronavoorschriften ingericht met sfeervol terrasmeubilair, waarbij we uiteraard de 1,5 meter afstand waarborgen. Verder zorgen we tijdens jullie Coronaproof bedrijfsevent voor alle maatregelen die nodig zijn. We zorgen ervoor dat we aan alle voorwaarden van het RIVM voldoen. Van de aanmeldingsprocedure, het handen wassen en desinfecteren, informatievoorzieningen tot éénrichtingsverkeer bij de bar en 1,5 meter signings op de grond. Wij zorgen ervoor dat jullie bedrijfsfestival veilig plaats kan vinden.

Coronaproof bedrijfsfestival als event organiseren

Coronaproof cateringarrangement – culinair entertainment

Ook de catering van de jullie bedrijfsfestival is helemaal Coronaproof. Met onze speciale airline trolley brengen we verrassend culinair entertainment. Ook foodtrucks, foodstations en borrelhapjes zijn geen probleem. Onze culinaire partners hebben echt hele gave concepten bedacht, die uitstekend passen bij een Coronaproof cateringassortiment.

Offerte voor jullie Coronaproof bedrijfsfestival

Ben je benieuwd op welke wijze wij jullie Coronaproof bedrijfsfestival kunnen organiseren? Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen voor jullie bedrijfsfestival, personeelsbijeenkomst, borrel, barbecue of zomerse get together? Bel ons kantoor via telefoon 085 – 047 1487 of vraag online direct een offerte aan.

Bedrijfsjubileum coronaproof organiseren

Toch liever een online personeelsuitje of personeelsbijeenkomst?

Vind je het toch allemaal nog een beetje te spannend en wil je liever een online bedrijfsuitje, VrijMiBo borrel of een online personeelsbijeenkomst organiseren? Geen probleem, want ook daarvoor ben je bij ons ook aan het juiste adres. Bekijk de mogelijkheden van online events met live streaming. Ben je op zoek naar een digitaal bedrijfsuitje? Kijk dan eens op de online uitjespagina van ons zusterbedrijf Advance Events.

© Copyright - Festival op het Bedrijf