fbpx

Veiligheid bij bedrijfsfestivals

Veiligheid bij bedrijfsfestivals is essentieel. Veiligheid & vergunningen zijn bij Festival op het bedrijf in vertrouwde handen. Wanneer je een bedrijfsfestival op eigen terrein of in je eigen bedrijfspand gaat organiseren, krijg je te maken met een aantal wettelijke regels. Festival op het Bedrijf zorgt ervoor dat jouw festival wordt voorzien van de vereiste veiligheidsvoorzieningen zoals brandblussers en vluchtrouteborden.

Van parkeerwachter tot EHBO

Wij kunnen ook zorgen voor de inzet van verkeersbegeleiders, parkeerwachters, EHBO-ers met AED, beveiligingsmedewerkers en zelfs brandwachten. Het is geen probleem wanneer het bedrijfsfestival op jullie terrein volledig volgens de VCA-normering moet worden uitgevoerd. In dat geval maakt onze eigen veiligheidskundige vooraf een inventarisatie van de risico’s.

Festivaltenten en vergunningen

Ga je op het eigen terrein een festivaltent plaatsen? Dan is er een verklaring “veilig gebruik” van de brandweer nodig. Dit geldt ook wanneer je een loods of fabriekshal voor het festival wilt gebruiken. Soms is er ook een melding naar de gemeente nodig. Ook dit hele vergunningstraject kan Festival op het Bedrijf voor je uit handen nemen. Bijvoorbeeld tijdens je zomerfestival.

Stel hier je eigen festival samen.

© Copyright - Festival op het Bedrijf