fbpx

Nieuwenhuis Winter Wonderland Festival

Een Winter Wonderland Festival op het bedrijf organiseren? Een uniek kerstfeest waarover je gasten nog lang napraten. Natuurlijk Corona-proof!

Opdrachtgever: Nieuwenhuis Groep
Aantal personen: 500 personen
Doel: Opening nieuw bedrijfspand & Kerstfeest
Locatie: Eigen bedrijfshal en parkeerplaats

Dit jaar vierde de Nieuwenhuis Groep Holding niet alleen het kerstfeest met alle collega’s, maar ook de opening van het nieuwe bedrijfspand in Hedel. Dubbel feest dus en de ideale gelegenheid voor een gezellig Winter Wonderland Festival!

Buiten op de parkeerplaats werd onder grote festival stretchtenten een echte Weihnachtsmarkt gecreëerd. Onder het genot van gezellige kerstjingles konden de gasten zelf hun welverdiende kerstpakket bij elkaar shoppen en heerlijke gerechtjes vanuit zeven verschillende foodtrucks nuttigen.

Binnen was de grote fabriekshal helemaal in Winter Wonderland Festival sferen gestyled, inclusief winterse fotodoeken, houten chalets, ski’s, schapenvachtjes en meer winterse gezelligheid. Bijzonder was de kerstmarkt, waar de medewerkers zelf hun kerstpakket bij elkaar konden shoppen.

Benieuwd naar hoe we bij jou op het bedrijf een gezellig Winter Wonderland Festival op het eigen terrein kunnen creëren? Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

© Copyright - Festival op het Bedrijf