fbpx

Licht, geluid en podiumtechniek

Licht, geluid en podiumtechniek speelt op ieder bedrijfsfestival een belangrijke rol. Geen stroom? Dan ook geen muziek, geen tap en geen eten… Kortom; een goed werkende techniek zorgt voor een geslaagd bedrijfsfestival. Reden te meer om de techniek uit te besteden aan een professional.

Eigen technische suppoort

Festival op het Bedrijf heeft haar eigen technische dienst die ervoor zorgt dat alles op en top geregeld wordt. Van geluidsinstallaties tot podiumverlichting en van AV techniek tot sfeerverlichting. Zelfs wanneer er op locatie elektra aggregaten nodig zijn, wordt dat door ons geregeld. Welk licht, geluid en podiumtechniek er ook nodig is, vraag het aan de techniekexperts van Festival op het bedrijf.

Podia voor bedrijfsfestivals

Naast de techniek leveren wij ook het gewenste podium. We hebben podia in vele soorten en maten; van overdekte podiumtenten tot grote podiumwagens en van podia voor bands tot kleine sprekerspodia. We hebben zelfs een aantal steigerhouten zeepkisten die voor een korte welkomsttoespraak in festivalstijl gebruikt kunnen worden.

Stel hier je eigen festival samen!

© Copyright - Festival op het Bedrijf