fbpx

Huren van festivalmeubilair

Festivalmeubilair en decoraties bepalen de sfeer van je bedrijfsfestival. Ieder festival wordt door ons voorzien van de juiste look and feel. We creëren de gewenste sfeer door gebruik te maken van originele festivaldecoraties en festivalmeubilair dat past bij jouw bedrijfsfestival.

Voor ieder bedrijfsfestival de juiste decoratie

Van strandstoelen en hangmatten bij het zomerfestival tot kerstbomen en sneeuwdekens bij het winterfestival. Ook de festivalvlaggen, prikverlichting en lampionnen ontbreken dan natuurlijk niet.

Diverse lijnen Festival meubilair

Qua festivalmeubilair hebben wij verschillende mogelijkheden: van stoer en robuust steigerhout tot stijlvol strak zwart- of wit gelakte meubels met houten bovenblad. Statafels, lage zitjes, picknicksets, zitzakken, loungebanken; voor ieder bedrijfsfestival hebben wij het juiste meubilair. We laten je graag zien welke aankleding en decoratie wij beschikbaar hebben voor jullie bedrijfsfestival.

Amusement en foodtrucks

Denk dan naast het huren van festivalmeubilair ook na over festival amusement en foodtrucks! Een mooie combinatie, die samen voor een spraakmakend en onvergetelijk evenement zorgen.

Meer informatie voor jullie bedrijfsfestival?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee over het inzetten van ons festivalmeubilair.

© Copyright - Festival op het Bedrijf